H 17χρονη Violet Affleck είναι το mini me της Jennifer Garner και η ομοιότητα δεν κρύβεται

H 17χρονη Violet Affleck είναι το mini me της Jennifer Garner και η ομοιότητα δεν κρύβεται

H Jennifer Garner και η 17χρονη κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και οι φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Η Jennifer Garner είναι μια από τις πιο cool μαμάδες του Hollywood χωρίς ωστόσο να διστάζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όταν αυτό απαιτείται. H 51χρονη πρώην σύζυγος του Ben Affleck απολαμβάνει το καλοκαίρι με τα παιδιά της τα οποία αποτελούν την no1 προτεραιότητα στη ζωή της.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά το διαζύγιο για χάρη των παιδιών τους (η 17χρονη Violet, η 14χρονη Seraphina και ο 11χρονος Samuel) τα οποία προσπαθεί η ηθοποιός να προστατεύσει από τα media.

Η Violet Affleck είναι το mini me της μαμάς της

Πριν λίγα 24ωρα η σταρ της μεγάλης οθόνης και η 17χρονη κόρη της, Violet βγήκαν για ψώνια στο Pacific Palisades του Los Angeles. Μαμά και κόρη εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι σε κατάστημα οπτικών και έδειχναν πολύ ανέμελες, φορώντας casual ρούχα. Η Violet επέλεξε ένα αέρινο πουά φόρεμα ενώ η Jennifer Garner «πόνταρε» στο athleisure φορώντας biker shorts, μαύρη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/Ct_FIeauoR_/

Η Garner κρυβόταν χαριτωμένα πίσω από την κόρη της, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ μοιάζει στη μαμά της. Kάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται talk of the town με όλους να επισημαίνουν την εντυπωσιακή ομοιότητα μαμάς-κόρης.

Η πρώην του Ben Affleck στο πλευρό του και ο πρώτος σύζυγος της Lopez στην επίθεση

Πρόσφατα η Garner μίλησε στα media για το τι της λείπει περισσότερο από τη ζωή της πριν γίνει διάσημη αναφέροντας: «Είναι τεράστια απώλεια όταν είσαι το άτομο προς το οποίο στρέφονται όλα τα μάτια. Η απώλεια του να μπορείς απλώς να χαμογελάς σε κάποιον στο δρόμο και να χαιρετάς αυθόρμητα είναι ένα πραγματικά έντονο πράγμα».

Λίγο αργότερα η σταρ εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε προσθέτοντας πως η αναγνωρισιμότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι εντελώς.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την εμφάνιση μαμάς-κόρης.

Γιατί η Jennifer Garner δεν θέλει τα παιδιά της να έχουν λογαριασμούς στα social media

Η ηθοποιός γνωρίζει το αντίκτυπο που έχουν τα social media στους εφήβους, γι' αυτό και δεν είναι σύμφωνη με το να αποκτήσουν δικούς τους λογαριασμούς. Η αλήθεια είναι πως η Jennifer Garner δεν ξέρει αν θα έχει την ίδια άποψη στο μέλλον ωστόσο για την ώρα παραμένει αρνητική.

Η 51χρονη δήλωσε πρόσφατα πως η μεγαλύτερη κόρη της είναι ευγνώμων που δεν την άφησε να κάνει λογαριασμό σε Instagram ή TikTok, δεδομένου ότι έχει καταλάβει τη ζημιά που προκαλούν στους συνομήλικούς της.

«Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και είναι τεράστιο πρόβλημα. Τακτικά θα μου το συζητήσει για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί επειδή είμαι εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω για εκείνη να κάνει», είχε αναφέρει η Χολυγουντιανή σταρ.

«Απλώς είπα στα παιδιά μου: Δείξτε μου τα άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε τη συζήτηση», εξήγησε η Garner.

Πηγή κεντρικής: apimages.com