Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο τοξικό σχόλιο που δέχτηκε βρήκε σύμφωνο το Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο τοξικό σχόλιο που δέχτηκε βρήκε σύμφωνο το Twitter/X

Στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τη μαμά της κανείς δεν θα περίμενε ένα τέτοιο σχόλιο.

Δεν της έφτανε η νέα της κόντρα με τον Βαγγέλη Περρή σχετικά με το αν εκείνος είχε ή δεν είχε κάνει «χυδαίο» σχόλιο για την εμφάνισή της την περίοδο της συνεργασίας του με τον Θέμο Αναστασιάδη, έπρεπε η Κατερίνα Καινούργιου - δυστυχώς - να έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με ένα τοξικό σχόλιο σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter/X μια φωτογραφία της μαμάς της να τη βοηθάει να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Η μανούλα μου μου έφτιαξε το δέντρο. Και του χρόνου με υγεία φίλοι μου».

Βλέποντας το ζεστό οικογενειακό αυτό κλίμα στην συγκεκριμένη ανάρτηση και με τις γιορτές να είναι κοντά, κανείς δεν θα περίμενε η παρουσιάστρια του Super Kατερίνα να δεχθεί ένα τόσο κακόβουλο πραγματικά σχόλιο.

Το σχόλιο ήταν το εξής: «Τι κρίμα που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μανούλα, να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου!». Η Κατερίνα Καινούργιου διαβάζοντάς το το έκανε repost προσθέτοντας κάποια emoji με φατσάκια που κάνουν εμετό.

Και η αλήθεια είναι πως η αντίδρασή της αυτή στο συγκεκριμένο σχόλιο δεν έκανε μόνο εμάς να ταυτιστούμε μαζί της, αλλά όπως φάνηκε και τους υπόλοιπους διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν με τα σχόλιά τους να την στηρίξουν, έχοντας μόνο μια απορία, «Γιατί τόση κακία;».

Σε καμία γυναίκα δεν αξίζει ένα τέτοιο άνανδρο σχόλιο πίσω από την ασφάλεια μάλιστα, ενός πληκτρολογίου, πόσο μάλλον στην Κατερίνα Καινούργιου που πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις της ή μέσα από την εκπομπή της έχει εκφράσει τη μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.

Βέβαια η ίδια δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο. Βλέποντας ένα απόσπασμα από όσα είπε πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα στο podcast της Μαίρης Συνατσάκη και του Fipster, σχετικά με το ότι ένιωθε πίεση όσον αφορά το θέμα της μητρότητας, εξαιτίας των διάφορων κοινωνικών στερεοτύπων, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε στην εκπομπή της πως όσες φορές κάποιος θέλει να την πληγώσει αναφέρει πως επειδή δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να παίρνει θέση για διάφορα θέματα.

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τα κορίτσια και το νιώθω κι εγώ πολλές φορές που έρχονται και με ρωτάνε "Καλά είσαι 38, ωραία και καλά, η δουλειά καλά αλλά δεν θα γίνεις μητέρα;" Δυστυχώς έτσι είναι. Όταν θέλουν να με κράξουν και να πούνε κάτι κακό για εμένα ξέρεις τι λένε; Έλα μωρέ αυτή δεν έχει κάνει ακόμα παιδί. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς» είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι φορές που μίλησε για τη μητρότητα και η κρυοσυντήρηση των ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου κι άλλες φορές έχει αναφερθεί στο θέμα της μητρότητας. Τον περασμένο Ιανουάριο συγκινήθηκε on air βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου λέγοντας πολύ συγκινημένη «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό τους… Διάβαζα πάλι κάτι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

Και πραγματικά η ίδια είναι μια πολύ καλή νονά, κάτι που συνειδητοποιήσαμε καλύτερα την 1η του Οκτώβρη που είχε για 2η φορά την τύχη να γίνει νονά βαφτίζοντας την Αριάδνη, την κόρη της συνεργάτιδάς της.

https://www.instagram.com/p/CyrGJwOrTbH/

Και σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! όμως, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πως θέλει κάποια στιγμή να γίνει μαμά λέγοντας: «Δεν με νοιάζει καθόλου ο γάμος, αλήθεια σου λέω. Και τώρα που πάντρεψα τη συνεργάτιδά μου, τη Μάιρα, ή που έχω δει άλλες φίλες μου να παντρεύονται, θέλουν να ζήσουν πολύ όλη την προετοιμασία. Εμένα αυτό δεν με αφορά τόσο γιατί καθημερινά έχω μια διαδικασία προετοιμασίας, ρούχα, μαλλιά , μακιγιάζ. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να κάνουμε ένα παιδί. Τώρα αν πρέπει να το επισημοποιήσουμε για νομικούς λόγους, δεν χρειάζεται να φορέσω νυφικό», προσθέτοντας «Δεν θα έκανα παιδί μόνη μου. Ποτέ. Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που το κάνουν, αλλά νιώθω ότι εγώ δεν έχω τη δύναμη».

https://www.instagram.com/p/C0CNYEdIZ3D/

Αυτός ήταν και ο λόγος που εκείνη προχώρησε το 2022 στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωραρίων, κάτι που τα τελευταία χρόνια επιλέγουν πολλές γυναίκες.

Η ίδια μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψης των ωαρίων, είχε βάλει και μερικά χαρακτηριστικά stories στο Instagram για να δείξει το mood της, ενώ είχε γράψει τα εξής όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία:

Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα, είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι.

Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων. Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη».