Η ατάκα της Αριστέας για την τριάδα του Fame Story έγινε viral: Το δείπνο του Δημήτρη με τη Φουρέιρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ατάκα της Αριστέας για την τριάδα του Fame Story έγινε viral: Το δείπνο του Δημήτρη με τη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν το «δώρο» του Δημήτρη για την καλή του επίδοση αλλά δεν κατάφερε να γίνει περισσότερο viral από την «τριάδα φωτιά» του Fame Story.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου του Fame Story δύο πρόσωπα μονοπώλησαν τα σχόλια του κοινού στο Twitter/X. To δείπνο του Δημήτρη Κλειδά με την Ελένη Φουρέιρα και η «τριάδα φωτιά» του σπιτιού, ο Γιάννης και οι δίδυμοι Danny και Victor.

Η αλήθεια είναι πως το Fame Story, 21 χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο του, δεν θυμίζει σε πολλά το μουσικό reality που είχαμε δει. Όχι τόσο όσον αφορά τις διαδικασίες και τα μαθήματα, πιο πολύ όσον αφορά τους χαρακτήρες των παικτών, τις φωνές αλλά και το γεγονός πως δεν υπήρχε live streaming μέχρι πολύ πρόσφατα. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η τηλεθέασή του δεν είναι η αναμενόμενη συγκριτικά με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει.

Το δείπνο με τη Φουρέιρα και τα σχόλια του Twitter/X

Παρ' όλα αυτά ένας λόγος που παρακολουθούν οι fans το παιχνίδι είναι και οι κριτές του και οι συζητήσεις ή οι διαφωνίες που μπορεί να έχουν μεταξύ τους κάθε Παρασκευή που προβάλλονται live οι εμφανίσεις που ετοίμαζαν οι παίκτες όλη τη βδομάδα.

Στην κριτική επιτροπή λοιπόν, είναι και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ήταν και το «δώρο» του παίκτη που έκανε την καλύτερη εμφάνιση σύμφωνα με τους υπόλοιπους σπουδαστές στο τελευταίο live. Πιο συγκεκριμένα, το δώρο για την καλή επίδοση του Δημήτρη Κλειδά ήταν να βρεθεί μόνος του σε ένα «δείπνο για δύο» με την Ελένη Φουρέιρα, έτσι ώστε να μπορέσει να τη γνωρίσει και να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερες συμβουλές.

Η συνάντηση αυτή στο ιταλικό εστιατόριο, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, αφού στο Twitter/X το Fame Story και η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκαν ψηλά στα trends. Βέβαια, όχι τόσο για όσα συζήτησαν με τον Δημήτρη κατά την έξοδό τους, πιο πολύ για το τι θα φορέσει ο εκείνος για να την συναντήσει αλλά και τι θα φάνε.

Μπορεί να κατάφερε το επεισόδιο να μπήκε στα trends του Twitter/X με την Ελένη Φουρέιρα όμως συνέχισε να διατηρείται ψηλά στην προτίμηση των χρηστών της γνωστής πλατφόρμας κι αυτό εξαιτίας της «τριάδας φωτιάς» του παιχνιδιού που δεν είναι άλλοι από τους Γιάννη και τα αδέρφια Danny και Victor.

H «τριάδα φωτιά» του Fame Story «κούρασε»

Ο Γιάννης και τα δίδυμα της «μουσικής ακαδημίας» εδώ και καιρό έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι τόσο με τις ερμηνείες τους αλλά με τη συμπεριφορά τους μέσα στο σπίτι κι απέναντι στους συμπαίκτες τους. Πολλοί έχουν διακρίνει πως υπάρχει μια αλαζονεία σε αυτούς τους τρεις παίκτες, κι όχι άδικα, αφού αυτό που βλέπουμε να κάνουν οι τρεις φίλοι- ειδικά και με τη δυνατότητα πλέον του live streaming - είναι να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα, πιστεύοντας ότι οι συμπαίκτες τους τους ζηλεύουν για τις καλές εμφανίσεις τους.

Παράλληλα, ο Γιάννης, ο Danny και ο Victor πολλές φορές έχουν φέρει σε δύσκολη θέση άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα την Αριστέα, για την οποία είχαν αφήσει - κυρίως τα δίδυμα - να εννοηθεί πως είχε ερωτικές σχέσεις στο παιχνίδι με παίκτη που αποχώρησε.

Αυτές οι συμπεριφορές έχουν ξενίσει το κοινό, το οποίο παρακολουθώντας και το live streaming, έχει αρχίσει να απαιτεί να φύγουν οι τρεις αυτοί παίκτες από το παιχνίδι. Γι' αυτό και το σχόλιο της Αριστέας γι' αυτούς έγινε viral στις διαδικτυακές συζητήσεις για το μουσικό ριάλιτι, αφού πολλοί συμφώνησαν πως όντως «μοιάζουν» στη συμπεριφορά, ο Γιάννης ως Scar από την παιδική ταινία «Ο βασιλιάς των λιονταριών» και τα δίδυμα ως οι ακόλουθοι - ύαινες.