Στο νέο της σπίτι η Ρούλα Ρέβη ξεχώρισε ένα αντικείμενο που έχει «άρωμα» Χριστουγέννων!

Στο νέο της σπίτι η Ρούλα Ρέβη ξεχώρισε ένα αντικείμενο που έχει «άρωμα» Χριστουγέννων!

Μία εικόνα από το νέο της σπίτι ανέβασε στο Instagram η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη.

Μία εικόνα από το σαλόνι του νέου της σπιτιού ανέβασε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, η οποία στεγάζει πλέον στο κέντρο της Αθήνας την αγάπη της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη - Χρυσή και Μιχαήλ – Άγγελο.

Η διακόσμηση του σαλονιού, όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, ωστόσο, το κόκκινο χαλί στο κέντρο, το λευκό πιάνο δίπλα από την μπαλκονόπορτα και τα φυτά στον χώρο δημιουργούν μία σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Η ίδια φαίνεται να έχει ήδη αγαπήσει το κόκκινο χαλί, το οποίο δίνει μία υπέροχη ζεστή και χριστουγεννιάτικη αίσθηση στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/C0PeMoUsB0u/

Οι αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη για τη μετακόμιση

Μπορεί να είναι η πρώτη εικόνα του σπιτιού, στην οποία φαίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό το ύφος της διακόσμησης που έχει επιλέξει το ζευγάρι, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη εικόνα από τη μετακόμιση, αφού η φωτογράφος πριν από μερικές μέρες είχε ενημερώσει με μία τρυφερή ανάρτηση τους διαδικτυακούς της φίλους για τη σημαντική αλλαγή στη ζωή της.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετακομίζουν από το boho σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας

Αναρτώντας ορισμένες φωτογραφίες από το σπίτι, κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, έγραψε: «Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος αλλά ένας άνθρωπος. Πάμε ξανά (σ.σ Αποστόλη)» με εκείνον να της απαντά “Μαζί σου οπουδήποτε”, κάνοντάς μας φυσικά να “λιώνουμε” βλέποντας τον γνήσιο έρωτά τους».

totsikas-sxolio-revi.png

Εκτός αυτών, όμως, η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα είχε αναρτήσει ακόμα μία φωτογραφία που σχετίζεται με τη μετακόμιση. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ανέβασε ένα post στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον ηθοποιό. Στέκονται μπροστά από έναν καθρέφτη και χαμογελούν, όσο εκείνη τον κρατά αγκαλιά με το ένα της χέρι και με το άλλο τραβάει τη φωτογραφία.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η φωτογράφος γράφει: «Γονείς , ηθοποιοί και φωτογραφοι σε μετακόμιση».

https://www.instagram.com/p/C0CsZz2ot5E/