Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γενέθλια της Beyoncé αποκάλυψαν τις μεγάλες αγάπες της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γενέθλια της Beyoncé αποκάλυψαν τις μεγάλες αγάπες της ζωής της

Η Beyoncé έγινε 42 ετών και γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της το ταλέντο της 11χρονης Blue Ivy Carter στον χορό.

Μπορεί η Beyoncé να έγινε πρόσφατα 42 ετών ωστόσο αποδεικνύει καθημερινά πως παραμένει μια από τις πιο εκρηκτικές pop stars της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει επιτυχώς την περιοδεία της και λίγο πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στο Vancouver δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη. Οι συνεργάτες και η οικογένεια της Queen B είχαν ετοιμάσει ένα άκρως εορταστικό στολισμό στα παρασκήνια, με μπαλόνια και τούρτες να κοσμούν τον χώρο για τα 42α γενέθλια της σταρ.

Στα highlights της βραδιάς προστέθηκε η στιγμή όπου η Diana Ross τραγούδησε το «Happy Birthday για την Beyoncé με τη βοήθεια των θαυμαστών της.

H σπάνια φωτογραφία της «Queen B» με τους γονείς της

Πριν λίγες ώρες η Beyoncé δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram όπου ποζάρει με τους γονείς της, οι οποίοι αν και διαζευγμένοι ενώθηκαν ξανά για χάρη της κόρης τους.

Το πρώην ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια της Queen B και της χάρισε το πιο τρυφερό φιλί, όπως θα δεις και στο παρακάτω στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/CxE6TdJr4Cg/

Από την ανάρτηση της pop star δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες στις οποίες η Beyoncé βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της, Jay-Z. Η 42χρονη απόλαυσε στο έπακρο τα γενέθλιά της και έδειχνε να διασκεδάζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Tα ultra glam looks που φόρεσε η εορτάζουσα επιλέχθηκαν αποκλειστικά για την περίσταση και τόνιζαν τις εκρηκτικές καμπύλες της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το σπάνιο ντουέτο της Beyonce με την κόρη της επί σκηνής και οι αυστηροί κανόνες για το κοινό

H Blue Ivy Carter μεγάλωσε και είναι το mini me της Beyoncé

H Blue Ivy Carter είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά της Beyoncé και του συζύγου της, Jay-Z. Η 11χρονη γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2012 στο Lenox Hill Hospital της Νέας Υόρκης και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

https://www.instagram.com/reel/CwGRjl3oLkM/

Η νεαρή κοπέλα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας της και μετρά αρκετά σημαντικά βραβεία στο ενεργητικό της. Η κόρη της Beyoncé και του JAY-Z έκανε το ντεμπούτο της στο Billboard Hot 100, φτάνοντας στον αριθμό 76 με το “Brown Skin Girl” από το soundtrack album της μητέρας της «The Lion King: The Gift».

https://www.instagram.com/p/CexJZS6uA1S/

Σε ηλικία 9 ετών η Blue Ivy απέσπασε το πρώτο της Grammy μαζί με την διάσημη μαμά της και έγραψε ιστορία στον θεσμό. Το 2020 επιλέχθηκε ως κεντρική αφηγήτρια του audiobook της animation ταινίας μικρού μήκους «Hair Love». Κάθε δημόσια εμφάνιση της Blue Ivy «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την υπερταλαντούχα κόρη των τραγουδιστών.

https://www.instagram.com/p/CwNzZuqO16q/

Το 2021 η διάσημη τραγουδίστρια και η κόρη της απέσπασαν χρυσό αγαλματίδιο για το «Brown Skin Girl», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο άλμπουμ του soundtrack της ταινίας «The Lion King: The Gift» το 2019.

https://www.instagram.com/reel/Cwy5EEqSc-Q/

Το τελευταίο διάστημα η 11χρονη έχει κερδίσει τις καρδιές των fans έπειτα από τις εμφανίσεις στο πλευρό της μητέρας της και την άνεση της να χορεύει πάνω στη σκηνή. Η κόρη των καλλιτεχνών πρωταγωνιστεί στο νέο video της Tina Knowles, όπου την βλέπουμε να «μαλώνει» με τη γιαγιά της για την ώρα που ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο.

Πριν από λίγες ώρες η υπερήφανη γιαγιά πόσταρε ένα video με την εγγονή της, στο οποίο βλέπουμε την Blue Ivy να χορεύει εντυπωσιακά σε ηλικία 5 ετών.

https://www.instagram.com/reel/CxA5w5frGIl/

«Στην ηλικία των πέντε ετών η Blue έκανε τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις στα στούντιο της Debbie Allen! Έπρεπε να ξέρουμε τι επρόκειτο να συμβεί! Έχει βρει το πολύ cool, Smooth στυλ της τώρα και είμαι εδώ για αυτό», έγραψε η μητέρα της τραγουδίστριας.

Πηγή κεντρικής: beyonce