Το συγκινητικό reunion της Σοφίας Καρβέλα με την 91χρονη γιαγιά της και το ταξίδι στην Αθήνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το συγκινητικό reunion της Σοφίας Καρβέλα με την 91χρονη γιαγιά της και το ταξίδι στην Αθήνα

H Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα για ένα πολύ ξεχωριστό λόγο. Η συνάντηση με τη γιαγιά της και οι ωραιότερες φωτογραφίες με τους γιους της.

Η Σοφία Καρβέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους.

Η 40χρονη μοιράζεται καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή στη Νέα Υόρκη. Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ της αρκεί για να διαπιστώσεις πως τρέφει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της αλλά και στη μόδα, μέσω της οποίας εκφράζεται.

To ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και η συνάντηση με τη γιαγιά της

Πριν από λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Αθήνα και ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να κάνει είναι να δει τη γιαγιά της, Σοφία Βίσση.

H 91χρονη μαμά της τραγουδίστριας κινείται πλέον με αμαξίδιο και δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη για το reunion με την εγγονή της.

sofia5.jpg

Η 40χρονη έχει πάρει το όνομα της μητέρας της μαμάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα μαζί της στα social media. Η Σοφία Καρβέλα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και δημοσίευσε δύο γλυκά στιγμιότυπα στο Instagram.

sofia6.jpg

Όπως η ίδια εξήγησε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, είναι το αγαπημένο εγγόνι της γιαγιάς Σοφίας και η χαρά των δύο γυναικών αποτυπώθηκε στις παραπάνω λήψεις.

https://www.instagram.com/p/C0Xob3KteMP/

Λίγο αργότερα η fashion stylist δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους followers της. Φορώντας τζιν παντελόνι, και μαύρο πουκάμισο-φόρεμα, η Σοφία Καρβέλα παρέδωσε μαθήματα στυλ και απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σοφία Καρβέλα έχει «Αγάπη Υπερβολική» για τους γιους της και τη μόδα

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Οι δύο γιοι της Σοφίας Καρβέλα, ο 7χρονος Νέστορας και ο 10χρονος Νίκος Πανουργιάς έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι η αδυναμία των γονιών αλλά και της γιαγιάς τους, Άννας Βίσση.

Πρόσφατα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ταξίδεψε στην Αμερική και μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό βίντεο όπου τραγουδά με τον εγγονό της, Νέστορα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela