Η Lana Del Rey μίλησε με ειλικρίνεια για τη δημιουργία οικογένειας και τη μητρότητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Lana Del Rey μίλησε με ειλικρίνεια για τη δημιουργία οικογένειας και τη μητρότητα

Η Lana Del Rey έδωσε νέα συνέντευξη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν φαντάζεται τον εαυτό της μαμά στο άμεσο μέλλον.

Η Lana Del Rey είναι μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της γενιάς της και έχει ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αισθαντικά κομμάτια, με τα οποία ταυτίστηκαν εκατομμύρια ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν λίγα 24ωρα η 38χρονη παραχώρησε συνέντευξη στους Sunday Times και μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις σκέψεις της για τη δημιουργία οικογένειας στο μέλλον.

H Lana Del Rey μίλησε για τη μητρότητα

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει παιδιά, η τραγουδίστρια του «Say Yes to Heaven» είπε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν περισσότερα να εξερευνήσει» στη ζωή της αυτή την περίοδο.

«Γι’ αυτό ο Θεός δεν μου έδωσε ακόμα παιδιά. Επειδή υπάρχουν περισσότερα για εξερεύνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Αλλά είμαι πρόθυμη μελλοντικά».

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι φαντάζεται μελλοντικά τον εαυτό της να γίνεται μαμά εξηγώντας: «Το βλέπω να έρχεται στο μέλλον. Θα δούμε».

Τον Μάρτιο η 38χρονη χώρισε από τον Sean Larkin μετά από 6 μήνες σχέσης. Την είδηση του χωρισμού είχε κάνει τότε γνωστή ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας σε συνέντευξή του στη New York Times, λέγοντας ότι δεν είναι πλέον μαζί λόγω υπερφορτωμένων προσωπικών προγραμμάτων αλλά συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/Ckgurw_ulzZ/

Πριν από λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε νέο single, μια ιδιαίτερη διασκευή του θρυλικού «Take Me Home, Country Roads» που είχε κάνει αίσθηση το 1971. Μαζί με το cover art η Lana Del Rey μοιράστηκε μια σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου ποζάρει με την αδερφή της Caroline και την ανιψιά της Phoenix.

https://www.instagram.com/p/C0XvQ6KJ0kw/

Η Lana Del Rey έγινε 38 & είναι σαν να μην πέρασε μέρα από τότε που ακούγαμε «Blue Jeans» στο repeat

Η Lana Del Rey δεν σταμάτησε εκεί αφού πρόσφατα διασκεύασε το «Unchained Melody» του αείμνηστου Elvis Presley. Κατά την εμφάνισή της στο εορταστικό αφιέρωμα του NBC «Christmas at Graceland» η καλλιτέχνης ερμήνευσε μια από τις αγαπημένες του διασκευές.

Πηγή κεντρικής: apimages.com