Απόστολος Ρουβάς- Φανή Γιαβρίδου: Mε μια γλυκιά φωτογραφία του γιου τους είπαν πώς νιώθουν γι' αυτόν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Απόστολος Ρουβάς- Φανή Γιαβρίδου: Mε μια γλυκιά φωτογραφία του γιου τους είπαν πώς νιώθουν γι' αυτόν

Σχεδόν 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου δηλώνουν πως ο μικρούλης έχει κάνει την αγάπη τους ακόμα πιο μεγάλη.

Την απόλυτη ευτυχία φαίνεται πως ζουν από τις 26 Σεπτεμβρίου ο σεφ Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους. Το ζευγάρι ήταν πολύ ενθουσιασμένο πριν κρατήσουν τον μικρούλη στην αγκαλιά τους γι' αυτό και οι δύο είχαν δημοσιεύσει την πρώτη του «φωτογραφία» - δηλαδή τον υπέρηχο - στα social media τους με την σύντροφο του αδερφού του Σάκη Ρουβά να γράφει: «Το μόνο ραντεβού στα τυφλά που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον έρωτα» και τον Απόστολο να συμπληρώνει πως «δεν μπορεί να περιμένει».

dddddd.png

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου Ρουβά και τα λόγια αγάπης από τους γονείς του

Μετά από σχεδόν 3 μήνες λοιπόν, από την άφιξή του και παρότι οι γονείς του προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η πρώτη του φωτογραφία είναι γεγονός και δημοσιεύτηκε από τη μαμά του. Στο τρυφερό στιγμιότυπο ο μικρούλης πιάνει τρυφερά το χεράκι της Φανής Γιαβρίδου, η οποία έγραψε συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία τα αυτά τα πολύ τρυφερά λόγια: «Κάνεις την αγάπη πιο δυνατή, τις μέρες μικρότερες, το σπιτικό μας πιο χαρούμενο, το παρελθόν να ξεχνιέται και το μέλλον να αξίζει να ζεις γι' αυτό».

apostolos_rouvas_1701700184_3250419214604858063_40978371792.jpg

«Υπάρχει αγάπη εδώ» που θα έλεγε κι ο Σάκης

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε γνωστό πως ο Απόστολος Ρουβάς μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark είχε δηλώσει σχετικά με την απόφασή του: «Μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά».

Το ζευγάρι φαίνεται πως από την αρχή κατάλαβε πως ο έρωτας αυτός «ήρθε» για να «μείνει» κι έτσι οι δυο τους κατάφεραν να προσπεράσουν το γεγονός πως λίγο μετά τη γνωριμία τους, ο Απόστολος συμμετείχε στο Survivor.

Γι' αυτό και η Φανή Γιαβρίδου, όταν εκείνος αποχώρησε από το παιχνίδι έγραψε στο Twitter/X της πως μπορεί ένας κύκλος να έκλεισε αλλά ένας καινούργιος θα άνοιγε, κι αυτός ήταν ο κύκλος της κοινής τους ζωής.

Κι ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το Πάμε Δανάη! όμως, βγαίνοντας από το παιχνίδι δήλωνε έτοιμος πια να δημιουργήσει την δική ου οικογένεια.

«Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια» είχε πει συγκεκριμένα.

Και να που τελικά τη δημιούργησε στο πλευρό της συντρόφου του. Μάλιστα, η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στους διαδικτυακούς τους φίλους έγινε στα 46α γενέθλιά του τον Απρίλιο του2023 κατά τη διάρκεια του πάρτι που του ετοίμασαν.

https://www.instagram.com/p/CwXmfbFIO4F/