Ζενεβιέβ Μαζαρί:Πήγε σε επίδειξη μόδας όμως τα βλέμματα τράβηξε η έφηβη κόρη της με το matchy look

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ζενεβιέβ Μαζαρί:Πήγε σε επίδειξη μόδας όμως τα βλέμματα τράβηξε η έφηβη κόρη της με το matchy look

H 12χρονη Ροζαλία εξελίσσεται ως γνήσια κόρη της μαμάς της σε μια μικρή fashionista και η αγάπη της για τη μόδα δεν κρύβεται.

H Zενεβιέβ Μαζαρί πέρα από κριτής του GNTM και οικοδέσποινα του First Dates, έχει δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της και φωτογράφο Βασίλη Καρύδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 12χρονη Ροζαλία και τον 6χρονο Μιχάλη. Πολύ συχνά η Ζενεβιέβ δημοσιεύει στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή, όπως έκανε και χθες που μαζί με τον σύζυγο και την έφηβη κόρη τους παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Δημήτρη Πέτρου.

363701820_756724806287669_8007678851124928052_n.jpg

Ζενεβιέβ και Ροζαλία με matchy outfits

H 12χρονη Ροζαλία εξελίσσεται σε μια μικρή fashionista και πώς άλλωστε να μην συνέβαινε αυτό με μαμά την Ζενεβιέβ. Tα look τους ήταν matchy matchy, αφού η μεν Ζενεβιέβ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι με glitter, μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια, ενώ η Ροζαλία sparkly φούτερ με παγιέτες, μαύρο παντελόνι και ασημί παπούτσια. Οι δυο τους φαίνεται πως πέρασαν πολύ όμορφα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ η 12χρονη παρακολουθούσε με προσοχή το fashion show.

Η Ροζαλία μοντέλο

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ροζαλία βρέθηκε σε ένα τέτοιο event μόδας, αφού περπάτησε το 2022 δίπλα στην μαμά της - και μάλιστα πάνω σε ψηλά τακούνια - στην πασαρέλα της Εβδομάδας μόδας της Αθήνας, για την 31η Athens Xclusive Designers Week, φορώντας δημιουργίες Vassilis Zoulias.

2916_ROZALIA_KARIDI_ZENEVIEV_MAZARI_16112022.jpeg

Η Ροζαλία πάντως και σε άλλα στιγμιότυπα που έχουμε δει μέσα από το προφίλ της μαμάς της στο Instagram φαίνεται πως έχει μια κλίση προς τον χώρο της μόδας, αφού πολλές φορές έχει πειραματιστεί με το look της, παρότι είναι πολύ μικρή. Από τα ιδιαίτερα outfits που έχει κάνει μέχρι το χρώμα των μαλλιών της που κάποια στιγμή ήταν μπλε η Ροζαλία σίγουρα είναι μια έφηβη που βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση, όσον αφορά το look της, όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία της.

Η Ζενεβιέβ πάντως σε πρόσφατη ανάρτησή της ανέφερε με πολύ γλυκό και χιουμοριστικό ταυτόχρονα τρόπο πώς είναι η ζωή με μια έφηβη κόρη. Δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ξέρω ποτέ έγινε έφηβη, για μένα είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου και λατρεύω να χάνομαι στους δρόμους του κέντρου μαζί της ψάχνοντας μια συγκεκριμένη μπλούζα χωρίς κανέναν λόγο απλά γιατί χωρίς αυτή την μπλούζα δεν είναι Σάββατο».

https://www.instagram.com/p/Czya0_oILIy/