Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική όμως «όσο έχει φωνή» θα συνεχίσει να αποθεώνει την Άννα Βίσση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική όμως «όσο έχει φωνή» θα συνεχίσει να αποθεώνει την Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα θαυμάζει τη νεανικότητα και το coolness της μητέρας της και το εκφράζει δημόσια. Όλες οι φορές που η 40χρονη αποθέωσε την Άννα Βίσση μέσα από το Instagram της.

Στην Αθήνα βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Σοφία Καρβέλα η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την παραμονή της για να δει οικογένεια και φίλους.

Τα τελευταία χρόνια η fashion stylist μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους (Νίκο και Νέστορα) ωστόσο έρχεται συχνά στην Ελλάδα για διακοπές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το συγκινητικό reunion της Σοφίας Καρβέλα με την 91χρονη γιαγιά της και το ταξίδι στην Αθήνα

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Άννας Βίσση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η 40χρονη επιμελήθηκε στυλιστικά τις εμφανίσεις της μητέρας της, με την οποία διατηρεί άψογη συνεργασία.

https://www.instagram.com/p/C0ZhHd4uJos/

Η Σοφία Καρβέλα είναι η no1 fan της Άννας Βίσση

Πριν από λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική όμως το μυαλό και η καρδιά της φαίνεται πως παρέμειναν στην Αθήνα. Η 40χρονη μοιράστηκε μια φωτογραφία της μητέρας της με την Χριστίνα Πολίτη σε Instagram-story και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την εκθαμβωτική εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Screenshot-2023-12-05-095440.png

«Ερώτηση: Πώς μπορεί κάποιος να ξεπεράσει τα mommy issues όταν έχει αυτή τη μαμά;», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα στην ανάρτησή της.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η Άννα Βίσση είχε αποκαλύψει για τη σχέση με την κόρη της: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο (η σχέση της τραγουδίστριας με την κόρη της). Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Όλες οι φορές που η Σοφία Καρβέλα αποθέωσε τη μαμά της

Πριν από λίγους μήνες η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα t-shirt με φωτογραφία της μαμάς της και πόζαρε με αυτό τονίζοντας: «50 χρόνια όπου η έφηβη Άννα Βίσση τα σπάει».

karvela1.webp

Στις 26 Δεκεμβρίου 2022 η Σοφία Καρβέλα θέλησε να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς της φίλους, ποστάροντας μια selfie στην οποία ποζάρει με την Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/Cmm3MkxNa_8/

«Καλά Χριστούγεννα από εμένα και την νεότερη, καυτή αδερφή μου», είχε γράψει η στυλίστρια στην ανάρτησή της, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά το θαυμασμό που τρέφει για τη μαμά της.

Σε παλαιότερο Instagram-story η 40χρονη είχε μοιραστεί πόσο πολύ της λείπει η μαμά της γράφοντας: «Μου λείπει η μαμά μου. Σπάνια. Αλλά είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει».

vissi1.webp

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια και της late night εκπομπής «Ανοικτά» ήταν η Άννα Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα έκανε guest εμφάνιση από τη Νέα Υόρκη μέσω Skype και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την μητέρα της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela