Με ένα τραγούδι η Καγιά στόλισε το σπίτι της & αποδέχθηκε το πιο fun Χριστουγεννιάτικο challenge

Με ένα τραγούδι η Καγιά στόλισε το σπίτι της & αποδέχθηκε το πιο fun Χριστουγεννιάτικο challenge

Η Βίκυ Καγιά στόλισε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το γιορτινό τραγούδι και οι ωραιότερες #tbt φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων celebrities μετρά αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα και τις ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα περισσότερα σπίτια έχουν «ντυθεί» γιορτινά με γιρλάντες, led φωτάκια και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα να δεσπόζουν στα σαλόνια των εγχώριων stars, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στόλισε πριν λίγες ώρες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του και με ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε τη Βίκυ Καγιά να τραγουδήσει το διάσημο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ρούντολφ το ελαφάκι».

Φορώντας κόκκινα γυαλιά ο τραγουδιστής ερμήνευσε ένα απόσπασμα από το τραγούδι και έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Χρόνια Πολλά !! @vickykaya_ σε περιμένω να μου μάθεις το κουπλέ από αυτό το τραγουδάκι…».

Screenshot-2023-12-05-183938.png

H Βίκυ Καγιά αποδέχθηκε το Xmas challenge

Η Βίκυ Καγιά αποδέχθηκε λίγο αργότερα το challenge του τραγουδιστή και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο fun και ακομπλεξάριστη είναι, τραγουδώντας μπροστά από το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Screenshot-2023-12-05-191630.png

Φορώντας σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, ασορτί μακρυμάνικο τοπ και χριστουγεννιάτικη στέκα μαλλιών, η fashion expert μας μετέφερε σε γιορτινό κλίμα και μοιράστηκε μαζί μας νέα πλάνα από το στολισμένο σαλόνι της.

H Julia Roberts καμαρώνει με ένα παθιασμένο φιλί για τα 21 χρόνια γάμου με τον Danny Moder

Τα Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη περίοδος του χρόνου για τα μικρά παιδιά και φέτος η Βίκυ Καγιά έχει την ευχέρεια να τα περάσει ανέμελα με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους (Κάρολος και Μπιάνκα). Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο την αποχή από την τηλεόραση και τη νέα της καθημερινότητας εκτός των τηλεοπτικών πλατό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η 45χρονη τόνισε: «Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει. Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».

Πηγή κεντρικής: vickykaya_