Η Margot Robbie «άδειασε» την παραγωγή του Oppenheimer επειδή «φοβόταν» να αναμετρηθεί με την Barbie

Τζένη Ντεμιράι
Η Margot Robbie «άδειασε» την παραγωγή του Oppenheimer επειδή «φοβόταν» να αναμετρηθεί με την Barbie
Invision

Η παραγωγή του Oppenheimer ζήτησε από τη Margot Robbie να αλλάξει η ημερομηνία πρεμιέρας της Barbie.

H Margot Robbie και ο Cillian Murphy ή καλύτερα η Barbie και ο Oppenheimer συνδέθηκαν μεταξύ τους με έναν απροσδόκητο τρόπο, απλώς επειδή έκαναν πρεμιέρα στην Αμερική την ίδια ημέρα. Συγκεκριμένα, και οι δύο εμφανίστηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι αυτά τα blockbusters σώζουν τον κινηματογράφο.

Παρά τη σύνδεση, όμως, οι δύο ταινίες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές μεταξύ τους. Από τη μία πλευρά, η ταινία της Barbie διηγείται την ιστορία της κούκλας που μετά από μία περιπέτεια στον «πραγματικό κόσμο» γίνεται γυναίκα και από την άλλη πλευρά, ο Robert Oppenheimer, ο φυσικός που επέβλεπε την δημιουργία της ατομικής βόμβας.

Οι δυο τους είχαν μία Actors On Actors συζήτηση, μετά από πρόσκληση που έλαβαν από το Variety, η οποία ενθουσίασε τους φανς του Barbenheimer.

https://www.instagram.com/p/C0eiy4Iscib/

Η παραγωγή του Oppenheimer ζήτησε από τη Margot Robbie να αλλάξει η ημερομηνία πρεμιέρας της Barbie

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Margot Robbie επεσήμανε ότι ένας από τους παραγωγούς του Oppenheimer, ο Chuck Roven, την πήρε τηλέφωνο πριν από τις πρεμιέρες των δύο ταινιών και της είπε ότι θα ήταν καλύτερο να αλλάξει η ημερομηνία πρώτης προβολής της Barbie. Εκείνη του απάντησε χαρακτηριστικά «Δεν θα αλλάξουμε την ημερομηνία μας. Αν φοβάστε να είστε απέναντί μας, τότε αλλάξτε την δική σας ημερομηνία».

https://www.instagram.com/p/C0ei_-eMMeY/

Στη συνέχεια εκείνος είπε, σύμφωνα με τη Margot Robbie, «Δεν θα αλλάξουμε την ημερομηνία μας. Απλώς πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο για εσάς να κάνετε την αλλαγή». Με την πρωταγωνίστρια της «κωμικής αλληγορίας» να επισημαίνει «Βασικά, νομίζω ότι αυτό είναι ένα πραγματικά καλό ταίριασμα. Είναι ένα τέλειο “διπλό χτύπημα”. Ο Oppenheimer και η Barbie».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός σχολίασε τα θριαμβευτικά αποτελέσματα αυτής της κινηματογραφικής συνύπαρξης, λέγοντας ότι «οι άνθρωποι είναι παράξενοι».

Σχετικά με αυτό, ο Murphy πρόσθεσε «και δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Θα αποφασίσουν και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι το ενδιαφέρον».

Στους ανθρώπους, πράγματι, δεν αρέσει να τους λένε τι να κάνουν και γιατί η Margot Robbie να διαφέρει σε αυτό;