Πού ζει η Barbie; Το υπέροχο σπίτι της Margot Robbie δεν είναι ροζ και είναι η επιτομή του στυλ

Πού ζει η Barbie; Το υπέροχο σπίτι της Margot Robbie δεν είναι ροζ και είναι η επιτομή του στυλ

Λόγω της ταινίας Barbie, η Margot Robbie είναι η μεγαλύτερη σταρ του Hollywood αυτή τη στιγμή και όσο αυξάνουν τα ποσοστά της από την ταινία που σπάει ταμεία παγκοσμίως, τόσο αυξάνει τις ιδιοκτησίες της. 

Η ταινία Barbie γράφει ήδη ιστορία και τα στοιχεία λένε πως μέσα στον Αύγουστο ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και μέχρι τον Σεπτέμβριο το νούμερο θα αυξηθεί αρκετά. Η ηθοποιός Margot Robbie που την υποδύεται, είναι αυτή τη στιγμή το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Hollywood και μετά το μοίρασμα και των ποσοστών της ταινίας και κατά πολύ πλουσιότερη.

Η Margot σε αντίθεση με την τηλεοπτική κουκλίστικη ηρωΐδα της δεν ζει σε ροζ σπίτι, αλλά σε μία έπαυλη που είναι η επιτομή του american style. Σε μία μίξη ρετρό και μοντέρνου.

https://www.instagram.com/p/CwaB3BtLkR1/

Η έπαυλη στο Los Angeles και οι κατοικίες που αγοράζει τη μία μετά την άλλη

H Μargot Robbie από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και ενώ ήδη είχε μετακομίσει με την οικογένειά της από την Αυστραλία στην Νέα Υόρκη, είχε αποφασίσει τα κέρδη της να τα επενδύει σε ακίνητα. Τα θεώρησε πως είναι η καλύτερη επένδυση.

Και αυτή τη στιγμή έχει ένα αξιοζήλευτο αριθμό προσωπικών κατοικιών, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Και να φανταστεί κανείς ότι κάποια στιγμή ζούσε ως φοιτήτρια στο Λονδίνο με άλλους 4 συγκάτοικους.

Οι γυναίκες νίκησαν το box office: Η Greta Gerwig γράφει ιστορία με την Barbie της και σπάει ρεκόρ

Μετά τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Tom Ackerley και ενώ και οι δύο άρχισαν να βγάζουν αρκετά χρήματα, αγόρασαν την έπαυλη στην οποία μένουν τώρα στο Los Angeles, 4 χιλιάδων τετραγωνικών με 4 κρεβατοκάμαρες, 4 μπάνια, 2 μεγάλα σαλόνια, γραφείο, κουζίνα, play room και έναν τεράστιο κήπο στο εξωτερικό. Η Robbie σε μία τηλεοπτική της ξενάγηση μας έδειξε το μοντέρνο σπίτι της.

Σε τόνους λευκού και με αρκετά ρετρό στοιχεία (όπως το παλιό ψυγείο) και τις neon επιγραφές που θυμίζουν μαγαζιά των '60s στην Αμερική να διακοσμούν τους τοίχους.

Η Robbie έχει αγοράσει επίσης μία εξοχική πολυτελή κατοικία στην παραλία Venice της Καλιφόρνια, έχει μετατρέψει μία κατοικία στα ορεινά του Hollywood σε πολυτελή bangalows τα οποία νοικιάζει, ενώ αγόρασε τόσο στη μητέρα της όσο και στην αδελφή της, δύο μεγάλες μεζονέτες, στην περιοχή που και εκείνη μεγάλωσε.

https://www.instagram.com/p/CPdXa0mtKkA/

Όσο για το Barbie σπίτι της; Έγινε και αυτό λόγω της ταινίας η επιτομή του ροζ στυλ.