Μετά από 22 χρόνια γάμου ο Pierce Brosnan εξακολουθεί να κοιτάζει με λατρεία την Keely Shaye

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά από 22 χρόνια γάμου ο Pierce Brosnan εξακολουθεί να κοιτάζει με λατρεία την Keely Shaye

O Pierce Brosnan και η Keely Shaye έδωσαν το παρών σε έκθεση τέχνης όμως όλοι σχολίασαν πόσο τρυφερά κοίταζε ο ηθοποιός τη σύζυγό του. Το love story και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους. 

Στροφή στην καριέρα του πραγματοποιεί ο Pierce Brosnan αφού μετά από πολυετή καριέρα στη μεγάλη οθόνη, ασχολείται πλέον ενεργά με τη νέα του αγάπη, τη ζωγραφική.

Ο Pierce Brosnan επέστρεψε ζωγραφικά

O ηθοποιός που υποδύθηκε τον «James Bond», τον θρυλικό πράκτορα 007 του Ian Fleming, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες το ντεμπούτο του στο Art Miami όπου θα παρουσιάσει αρκετά έργα Τέχνης από την έκθεσή του «So Many Dreams».

https://www.instagram.com/reel/C0ckXv0yGAU/

Ο 70χρονος είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση με ένα σύντομο βίντεο όπου μοιράστηκε διάφορα backstage στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Η συλλογή του ηθοποιού θα είναι σε προβολή στο Art Miami από 5/12 έως 10/12 και οι fans αναμένεται να δώσουν το παρών για να θαυμάσουν τα έργα του.

https://www.instagram.com/p/CskLwQlpdbA/

«Και τελειώσαμε! Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να εγκαινιάσω το SO MANY DREAMS και όσοι ήρθαν να υποστηρίξουν την έκθεση. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σε πολλά επίπεδα. Ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου!», είχε γράψει τον Μάιο ο Pierce Brosnan στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά το τέλος της πρώτης ατομικής έκθεσής του.

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε για τη νέα του ασχολία: «Ζωγραφίζω από το 1987 και είναι πολύ θεραπευτικό. Η ζωγραφική με έχει βοηθήσει να βρω τον δρόμο μου στη ζωή. Κάθε φορά που νιώθω άγχος, πηγαίνω στον καμβά. Μου φέρνει παρηγοριά και είναι τόσο χαρούμενο».

H νέα τρυφερή φωτογραφία του Pierce Brosnan με τη σύζυγό του

Πριν από λίγες ώρες το διάσημο ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το «Art Basel Miami» και πόζαρε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον Pierce Brosnan να δημοσιεύει την τρυφερή λήψη στο Instagram.

Στο post ο ηθοποιός κοιτά τη σύζυγό του με λατρεία και αποδεικνύει πως 22 χρόνια γάμου δεν κατάφεραν να «σκοτώσουν» τον έρωτα.

https://www.instagram.com/p/C0h4W2nNgMu/

«Στον δρόμο για το Art Basel Miami. Εσύ το έκανες πραγματικότητα αγάπη μου», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του o καλλιτέχνης.

Τα 60α γενέθλια της Keely Shaye και η αμέριστη στήριξη του Pierce Brosnan

Tον Σεπτέμβριο η σύζυγος του ηθοποιού γιόρτασε τα 60α γενέθλιά της και δέχθηκε ένα τεράστιο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. Με αυτό το δώρο ο Brosnan θέλησε να της εκφράσει τον έρωτά του και να της υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CxoBnwtPEb0/

«Εξήντα τριαντάφυλλα για την καστανομάτα μου για τα γενέθλια των 60 χρόνων της. Από τότε που σε είδα να στρίβεις στη γωνία νωρίς ένα πρωί στο Cabo San Lucas νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος», έγραψε ο Pierce Brosnan στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

H γνωριμία με την Keely Shaye και τα άκομψα σχόλια για το βάρος της

Το 1994 ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον θρυλικό 007 γνώρισε τη γνωστή δημοσιογράφο, Keely Shaye στο Μεξικό και πίστεψε ξανά στον έρωτα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 στην Ιρλανδία και έχει αποκτήσει δύο γιους (τον 26χρονο Dylan και τον 22χρονο Paris Βrosnan).

https://www.instagram.com/p/CtD6-ETuCDh/

Τον Αύγουστο του 2021, η 60χρονη σχολιάστηκε έντονα και επικριτικά στα social media για την αλλαγή στην εμφάνισή της έπειτα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Brosnan για την επέτειό τους. Μετά τον χαμό που προκλήθηκε ο ηθοποιός έσπευσε να υπερασπιστεί τη γυναίκα της ζωής του κάνοντας ένα συγκινητικό post.

https://www.instagram.com/p/CwwiDWXtwxc/

«Φίλοι της πρότειναν χειρουργείο για να μειώσει το βάρος της, αλλά εγώ αγαπώ δυνατά κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Αλλά, επίσης, επειδή έκανε τα πέντε μας παιδιά. Στο παρελθόν, την αγαπούσα για την προσωπικότητά της, όχι μόνο για την ομορφιά της και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και πάντα προσπαθώ να είμαι άξιος της αγάπης της», είχε γράφει χαρακτηριστικά ο 70χρονος.

O Pierce Brosnan είναι ο σύζυγος που θα ήθελες να έχεις! Οι ευχές για τα γενέθλια της συζύγου του

Η πρώτη σύζυγος του Pierce Brosnan, Cassandra Harris, διαγνώστηκε το 1987 με καρκίνο των ωοθηκών και έφυγε λίγο αργότερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Πηγή κεντρικής: apimages.com