Η Σοφία Αλιμπέρτη συνεχίζει το σερί των make-up free φωτό και σίγουρα κάτι γίνεται πολύ σωστά

Η Σοφία Αλιμπέρτη συνεχίζει το σερί των make-up free φωτό και σίγουρα κάτι γίνεται πολύ σωστά
Instagram

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το αμακιγιάριστο look, εντός και εκτός social media, και η Σοφία δεν θα μπορούσε να μην είναι στην εν λόγω πλευρά της ιστορίας.  

Του Αγίου Νικολάου ήταν χθες, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, και ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου είχε την ονομαστική του εορτή. Ο λόγος για τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον ταλαντούχο τραγουδιστή Νικόλα Βαρθακούρη, ο οποίος έχει συστηθεί στο κοινό ως Good Job Nicky.

Η περήφανη μαμά, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον νεαρό καλλιτέχνη αλλά και σε όλους του εορτάζοντες με μια φωτογραφία της από το αγαπημένο της νησί, την Πάρο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ποζάροντας με cool outfit, που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ηθοποιού, αυτό που έκανε θετική εντύπωση για ακόμα μια φορά, ήταν το γεγονός πως φωτογραφήθηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ, προωθώντας έτσι την αλήθεια της αλλά και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Να λοιπόν γιατί αγαπήσαμε όλες τις φορές που ο Good Job Nicky μίλησε για τον Γιάννη Πάριο

https://www.instagram.com/p/C0ggageILu1/

Το story της Σοφίας από την Πάρο

Στη συνέχεια, η γοητευτική ηθοποιός ανέβασε και ένα story γράφοντας:

«Χρόνια μας πολλά!!! Σε γαλήνιες θάλασσες να ταξιδεύουν οι ζωές μας!!!».

Untitled.png

Τα σχόλια:

Το σχόλιο του αγαπημένου της φίλου και συναδέλφου Θανάση Ευθυμιάδη, με τον οποίο είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί «Το πιο γλυκό μου ψέμα» δεν θα μπορούσε να λείψει από την ανάρτηση.

1701942834426-488511445-Untitled.png

Ο καλός της φίλος, ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες με τον οποίο συνεργάστηκαν στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» σχολίασε με αγάπη.

ss.png

Η καλή της φίλη και επιτυχημένη σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άφησε επίσης το σχόλιό της.

tt.png

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι ευχές από όλο τον κόσμο που αγαπάει και ακολουθεί τη Σοφία τόσα χρόνια.

dd.png

Η Σοφία Αλιμπέρτη συνεχίζει το σερί των αμακιγιάριστων φωτογραφιών

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει καταφέρει κάτι ομολογουμένως δύσκολο, που ίσως πολλοί θα ζήλευαν. Να τη συζητούν και να προκαλεί το ενδιαφέρον συνεχώς, χωρίς να το επιδιώκει. Χωρίς να κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις, συχνές αναρτήσεις στα social media ή κραυγαλέες δηλώσεις. Πάντα απασχολεί με τον δικό της τρόπο τον κόσμο και ό,τι κάνει γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ίσως πρόκειται για το ανεπιτήδευτο και πηγαίο μυστήριο που αποπνέει μέσω του δικού της star quality.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ετοιμάζεται να στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και ελπίζει ένα πράγμα

Η γοητευτική ηθοποιός αδιαφορεί επιδεικτικά για όλα αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα και μεγαλώνει φυσικά. Μεγαλώνει υπέροχα. Για την ακρίβεια θα μπορούσε να μας διδάξει πολλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και το πέρας του χρόνου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο μας στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας του μεγαλύτερου γιου της, Πλην Πυρρός, είχε πει σχετικά: «Έχω επιλέξει να μπορώ να μεγαλώνω όπως εγώ θέλω. Χωρίς κανένα άγχος, χωρίς κανένα πανικό, να παχαίνω και να είμαι ΟΚ, να αδυνατίζω και να είμαι ΟΚ. Να βγαίνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου και να είμαι χαρούμενη, να μην έχω αυτή την αγωνία».

Δες κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της 57χρονης Σοφίας και θα καταλάβεις.

https://www.instagram.com/p/6u9wqDJJSz/