Η Καρύδη και ο Αθερίδης είναι 20 χρόνια μαζί και έχουν βρει το «κλειδί» για μία πετυχημένη σχέση

Τζένη Ντεμιράι
Η Καρύδη και ο Αθερίδης είναι 20 χρόνια μαζί και έχουν βρει το «κλειδί» για μία πετυχημένη σχέση

Ο Θοδωρής Αθερίδης επηρεάζει θετικά τη Σμαράγδα Καρύδη και αυτή η επιρροή δε μπορεί να μην κάνει πετυχημένη μία σχέση.

Μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης να είναι ζευγάρι τα τελευταία 20 χρόνια αλλά τα 12 από αυτά ο δεσμός τους παρέμενε «κρυφός», αφού δεν είχε γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό.

Την «αποκάλυψη» έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στο DownTown, κατά τη διάρκεια της οποίας του είχε «ξεφύγει» ότι συζεί με την επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτιδα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που σε συνεντεύξεις τους έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλον. Η τελευταία από αυτές ήταν η συζήτηση που είχε η Σμαράγδα Καρύδη με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη στο πλαίσιο της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα».

karydi.jpg

Μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη είπε στη Νίκη Λυμπεράκη, μιλώντας για τον Θοδωρή Αθερίδη, που φέτος σκηνοθετεί για ακόμα μία χρονιά την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας»:

«Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ ανοιχτός. Δε φοβάται τίποτα. Υποτίθεται ότι είναι ένας φοβιτσιάρης που φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, φοβάται μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ επί της ουσίας βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα. Γιατί δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι απολύτως ανοιχτός. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός. Εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό. Γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο από τη φύση μου».

Αυτή η δήλωση της αγαπημένης ηθοποιού μας κάνει να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι πρώτον, τελικά τα ετερώνυμα πράγματι έλκονται και δεύτερον, τα ζευγάρια αλληλοεπηρεάζονται. Όταν αυτή η επιρροή που ασκεί ο ένας στον άλλον είναι θετική, τότε η σχέση που αναπτύσσεται δε μπορεί να μην είναι πετυχημένη.

Σμαράγδα Καρύδη: Φόρεσε το καρό σε ένα mix and match που φωνάζει χειμώνα

Ο θαυμασμός και το χιούμορ κρατούν μία σχέση ζωντανή!

Αυτό, ωστόσο, που συζητήθηκε αρκετά σε διάφορα sites μετά τη συγκεκριμένη συνέντευξη, ήταν η φράση «Ο Θοδωρής εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές». Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έφεραν ως τίτλο τους αυτή τη φράση, η οποία θα μπορούσε μεμονωμένα ακόμα και να παρεξηγηθεί από το κοινό, αντί να αποτελέσει μία απόδειξη του θαυμασμού που τρέφει η αγαπημένη ηθοποιός προς το πρόσωπό του.

Η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από τον Θοδωρή, ως προς αυτό, έχω δει μεγάλο καλό. Δεν μπορώ να τον φτάσω, γιατί παραείναι ο Θοδωρής, εκτίθεται δηλαδή και ανεπανόρθωτα πολλές φορές. Λέει τα πάντα, ότι του ‘ρθει. Από το ότι σκέφτεται να γράψει ένα έργο που να έχει αυτή την υπόθεση και να το πει σε όλους και να μην κρατήσει κάτι. Και του λέω “γιατί ρε παιδί μου το λες, μπορεί κάποιος να σου κλέψει την ιδέα” (κι εκείνος απαντά) “δεν μπορεί να την κάνει όπως την έχω σκεφτεί εγώ”. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση».

Εκτός από την «καλή επιρροή» και τον θαυμασμό, όμως, η σχέση των ηθοποιών, την χημεία των οποίων λατρέψαμε στην ταινία «Από Έρωτα», χαρακτηρίζεται και από πολύ χιούμορ!

Τελευταία φορά που γίναμε μάρτυρες του χιούμορ που δεν αφήνει αυτόν τον έρωτα να «πεθάνει» ήταν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη». Τότε, μιλώντας στους δημοσιογράφους η Καρύδη έκανε ξεκάθαρη τη «θεότρελη» σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφο της ζωής της.

Συγκεκριμένα, όταν μία δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό και σκηνοθέτρια της παράστασης για την επιρροή που της ασκεί ο Θοδωρής, εκείνη απάντησε «Ο Αθερίδης είναι φαν μου», με εκείνον να ακούγεται από μακριά να λέει «Ο Θοδωρής είναι ο καλύτερος», δείχνοντας για ακόμα μία φορά το χιούμορ του.

«Και δεν πάει και καλά επίσης. Δεν πάει καλά», συνέχισε η Σμαράγδα Καρύδη με εκείνον να συνεχίζει «Είναι ο καλύτερος λέμε» κι εκείνη να καταλήγει «Σταμάτα λίγο Θοδωράκη μου».

«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» γίνεται η δεύτερη παράσταση την οποία σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη, αφού το 2019 κάθισε για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος», στην οποία, μάλιστα, πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Κουρή.

Εκτός από την παράσταση, όμως, η οποία θα παίζεται στο θέατρο Ήβη ως τις 28 Ιανουαρίου 2024, η Σμαράγδα Καρύδη θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Star IQ 160, για την οποία συνεργάζεται και πάλι με τον Νίκο Κουρή.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να τη δούμε στις οθόνες μας με την άφιξη του νέου έτους, τον Ιανουάριου του 2024.