Στο τρολ βίντεο των Αθερίδη- Καρύδη καταλάβαμε γιατί είναι τόσα χρόνια ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Στο τρολ βίντεο των Αθερίδη- Καρύδη καταλάβαμε γιατί είναι τόσα χρόνια ζευγάρι

Μια σχέση που μετρά κοντά στα 20 χρόνια κοινής πορείας. Ένας δεσμός που είναι γεμάτος χιούμορ, αγάπη και υποστήριξη.

Τι κάνουν δύο άνθρωποι που μετρούν κοντά στα 20 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας; Χορεύουν μαζί, τραγουδούν μαζί, τρολάρονται μαζί σε ένα τραπέζι σε ένα από τα πιο γνωστά bar- restaurants της Αθήνας. Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης υπήρξαν για μια ακόμα φορά απολαυστικοί στην έξοδό τους, την οποία μας έδειξαν στα social media.

Now and ever, δηλαδή τώρα και για πάντα έγραψε το ζευγάρι στο χιουμοριστικό του βίντεο.

Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», είχε πει ο Θοδωρής σε συνέντευξή του για την 54χρονη σήμερα αγαπημένη του και το χιούμορ δεν σταματά να τους ενώνει.

Για την στήριξη του Θοδωρή και για όσα «ξεκλείδωσε» σε εκείνη, η Σμαράγδα είπε στην πρόσφατη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»:

«Είμαι λίγο φοβιτσιάρα και λίγο φυγόπονη αυτό εννοεί. Από μόνη μου μπορεί να μην σηκωνόμουν από τον καναπέ εξαιτίας αυτής της παλιάς φυγοπονίας.

«Είμαι ανελέητη. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι φαν μου, αυτό είναι το καλό του, οπότε με σπρώχνει. Καταρχάς ξέρω ότι είναι ειλικρινής, γιατί μου έχει πει και πράγματα που δεν του αρέσουν, οπότε ξέρω ότι όταν λέει κάτι καλό δεν το λέει επειδή με αγαπά, αλλά επειδή το εννοει, Φυσικά ζητάω τη γνώμη του».



https://www.instagram.com/reel/CwfnalntCWz/

Το καλοκαίρι, η Καρύδη είχε τρολάρει και πάλι τον Θοδωρή για το πώς οδηγά το φουσκωτό του.

«Τώρα που στρίβει είναι φανταστικός, φανταστικός όταν στρίβει. Κοίτα πως μπαίνει στα λιμάνια, κοίτα!».

Όταν ο Θοδωρής Αθερίδης σε μία συνέντευξή του είχε αποκαλύψει την μέχρι τότε 12χρονη σχέση τους, η οποία ήταν κοινό μυστικό και το γνώριζαν ακόμη και άτομα που δεν βρίσκονταν απαραίτητα μόνο στο στενό τους φιλικό περιβάλλον.

Τότε σε μία συνέντευξή του στο Down Town είχε αποκαλύψει ότι συζούν. Αργότερα όμως η Σμαράγδα μοιράστηκε την αντίδρασή της:

«Έχουν περάσει και χρόνια από τότε, αλλά γενικά στον περίγυρό μας, το ξέρανε. Δεν κάναμε καμιά ανακοίνωση και δεν το κάναμε για να αποφύγουμε τέτοιες ερωτήσεις. Όταν του ξέφυγε και το είπε κατά λάθος στην συνέντευξη του είπα: «Τι το' θελες»;».

https://www.instagram.com/p/CXbFElLq4m9/

Μιλώντας για το τι άλλαξε σε εκείνη ο Θοδψρής, η Σμαράγδα είχε παραδεχτεί:

«Με έκανε να νιώθω πιο χαλαρή με την πάρτη μου, γιατί δεν ήμουν χαλαρή. Ο Θοδωρής είναι τρομερά χαλαρός και έχει μια καλώς εννοούμενη σιγουριά που του κάνει πολύ καλό. Μέχρι τότε, τα έπαιρνα όλα «βαριά», σοβαρά, τα αντιμετώπιζα μελοδραματικά, πώς θα με δουν, αν θα τα καταφέρω. Οπότε, ο Θοδωρής μου έκανε πολύ καλό.

https://www.instagram.com/p/Cm1_yc3K_Ux/

Όσο για το πώς περνάει το ζευγάρι τον χρόνο του μαζί; Η Σμαράγδα είχε πει:

«Μου αρέσει να πάμε βόλτα στην θάλασσα. Να πάρουμε την μηχανή και να πάμε από τον Πειραιά μέχρι το Καβούρι και να απολαύσουμε έναν ωραίο περίπατο και ένα ωραίο φαγητό, σε κάποιο από τα αγαπημένα μας ταβερνάκια».

4 ειλικρινείς ατάκες της Σμαράγδας Καρύδη για τη μητρότητα