Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα και επέλεξε την πιο statement φούστα του φθινοπώρου

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα και επέλεξε την πιο statement φούστα του φθινοπώρου
NDP photo agency NDP photo agency

Το τέλειο look με maxi φούστα και σακάκι.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια πολυτάλαντη ηθοποιός, που μας έχει δείξει πολλές διαφορετικές εκδοχές της προσωπικότητάς της. Από τη μία τη είδαμε στο παρελθόν σε πολλά σίριαλ και ταινίες του ελληνικού σινεμά, από την άλλη τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει πολλές φορές και το ρόλο της παρουσιάστριας με το Celebrity Game Night που παρουσίαζε στο Mega να είναι ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια του κοινού.

https://www.instagram.com/p/CuUocr-tKC7/

Φέτος, η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να περάσει και στη σκηνοθεσία, κάνοντας επίσης και τη διασκευή του σεναρίου της νέας της παράστασης «Η Μαριχουάνα Της Μαμάς Είναι Η Καλύτερη». Εχθές είχαμε και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με πολλούς αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες να βρίσκονται εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Σμαράγδα Καρύδη. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θοδωρής Αθερίδης και οι γονείς της ηθοποιού, που φωτογραφήθηκαν στο τέλος της παράστασης μαζί της με πλατιά χαμόγελα.

Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο

Το ανατρεπτικό σύνολο της Σμαράγδας Καρύδη με maxi φούστα.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολύ αγαπητή στις γυναίκες και για την cool προσωπικότητά της, αλλά και για το ξεχωριστό στυλ της. Πρόκειται εξάλλου για μία από τις όμορφες παρουσίες, που ωστόσο δεν έχει διστάσει πολλές φορές να τσαλακωθεί για διάφορους ρόλους της. Κάπως έτσι είναι και οι εμφανίσεις της, στις οποίες φροντίζει συχνά να παντρεύει ετερόκλητα στοιχεία και να κάνει ανατρεπτικά looks όπως και αυτό της πρεμιέρας της.

smaragda_karydi-(4).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Για τη συγκεκριμένη βραδιά η Σμαράγδα επέλεξε ένα εκκεντρικό item, μία maxi φούστα με πιέτες σε metallic, ασημί ύφσμα με αρκετό όγκο. Το πάνω μέρος του outfit ήταν πολύ πιο απλό και minimal, με ένα λευκό t-shirt με μαύρα γράμματα, ενώ από πάνω η Σμαράγδα φόρεσε ένα μαύρο σακάκι σε κλασική γραμμή, λίγο πιο στενό από ότι συνηθίζεται, για να μπορέσει να έρθει σε ισορροπία με τον όγκο της φούστας.

smaragda_karydi-(3).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Ένα ζευγάρι ασορτί metallic πέδιλα ήταν τα παπούτσια που συμπλήρωσαν το look και ακολούθησαν την ιδιαίτερη αισθητική της Σμαράγδας Καρύδη, που ξέρει πως να κερδίζει τις εντυπώσεις.

smaragda_karydi-(6).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency