Μετά την ολομέτωπη επίθεση της Ιουλίας, στη Γη της ελιάς έχουμε αποχωρήσεις και χωρισμούς

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά την ολομέτωπη επίθεση της Ιουλίας, στη Γη της ελιάς έχουμε αποχωρήσεις και χωρισμούς

Η Γη της ελιάς κάνει την έκπληξη ξανά στην τηλεθέαση ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. 

Φαίνεται πως οι αλλαγές στο σενάριο, άλλοτε ευχάριστες, άλλοτε περίεργες και άλλοτε δύσκολες, αρέσουν στο κοινό της Γης της ελιάς. Το φανερώνει και η χθεσινή πρωτιά στην τηλεθέαση. Στα προσεχώς θα έχουμε μεγάλες αλλαγές και αρκετοί θα βρεθούν εκτός οικογενειακής στέγης. Εκτός από τους χωρισμούς θα απολαύσουμε και μία νέα κόντρα με πρωταγωνίστρια την Ιουλία. Η οποία έχει δίκιο αυτή τη φορά.

Η Αμαλία και η Βασιλική χωρίζουν

Η εγκυμοσύνη έχει γλυκάνει κατά πολύ την Ιουλία και η Αντιγόνη Κουλουκάκου βιώνει ήδη μία πολύ όμορφη περίοδο στη Γη της ελιάς. Γιατί η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, της έχει δημιουργήσει το κατάλληλο τηλεοπτικό περιβάλλον για τον ρόλο της, με επανασύνδεση με τον καρμικό έρωτα της ζωή της και μόνη δυσκολία τη σχέση με την κόρη της Αριάδνη.

Αλλά όχι αξεπέραστη. Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες θα έρθουν κοντά και θα κερδίσουν ξανά τον χαμένο χρόνο ως μάνα και κόρη.

Προς το παρόν και αφού ζήσουμε και μία γλυκιά και ρομαντική στιγμή της με τον Στάθη, θα την δούμε κάποια στιγμή να θυμίζει τον παλιό και έκρυθμο χαρακτήρα της. Και το πρόσωπο που θα την βγάλει εκτός εαυτού, είναι η Αμαλία και σύζυγος του αδελφού του Ισίδωρου.

Μετά το ανοιχτό μέτωπο που έχει η Αμαλία με την Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου και την Μαρίνα, κοντράρεται και με την Ιουλία. Το ατόπημά της μεγάλο και ασυγχώρητο, αφού έχει εμπλακεί χωρίς να ρωτήσει τον σύζυγό της, στις δουλειές του. Απαντώντας εκ μέρους του σε κάποια εταιρικά emails. Αφού τσακωθεί μαζί του, έρχεται η σειρά της αδελφής του. Η Ιουλία θα της δείξει με κάθε τρόπο ότι αυτή η τακτική της, δεν θα την ωφελήσει πουθενά. Πως το να εκμεταλλεύεται τον αδελφό της θα την κάνει αντιπαθή.

Η εγκυμοσύνη Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς δε φέρνει μόνο χαρά αλλά και θυμό σε 2 γυναίκες

Τελικά ο Ισίδωρος θα βρεθεί ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και ξαφνικά θα φύγει για ένα ταξίδι για να σκεφτεί τι θα κάνει με τη σύζυγό του. Η βιαστική επιλογή του γάμου του, ήδη του κοστίζει.

https://www.instagram.com/p/CZ9uH1cs2YY/

Χωρισμός και ένα βήμα πριν την υπογραφή του διαζυγίου τους, έχουμε και για τον Φίλιππο με τη Βασιλική. Αυτή τη φορά ο καβγάς τους με αφορμή την ετεροθαλή αδελφή της Αριάδνη, φαίνεται πως τους φτάνει στα άκρα. Ο μη συμβιβασμός της με την κόρη του πατέρα του, τον εξοργίζει. Εκείνη επίσης φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό τους και εκείνος δέχεται την πρόταση για διαζύγιο.

Μην ανησυχείς όμως. Αυτό το ζευγάρι έχει ξαναφτάσει σε αυτό το οριακό σημείο, αλλά έχει επανασυνδεθεί. Αυτό προσμένουμε και αυτή τη φορά.