Η εγκυμοσύνη Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς δε φέρνει μόνο χαρά αλλά και θυμό σε 2 γυναίκες

Κατερίνα Μπούσιου
Η εγκυμοσύνη Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς δε φέρνει μόνο χαρά αλλά και θυμό σε 2 γυναίκες

Με την εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου, της τηλεοπτικής Ιουλίας,, θα ζήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της τρίτης σεζόν της Γης της ελιάς.

Αυτό που υποσυνείδητα ήθελε στα πρώτα χρόνια της νεότητάς της η τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς, να αποκτήσει δηλαδή παιδί με τον έρωτα της ζωής της τον Στάθη, το κατόρθωσε τελικά διπλά. Και με την Αριάδνη και τώρα με τη νέα εγκυμοσύνη. Η Aντιγόνη Κουλουκάκου, δεν κρύβει από κανέναν τα χαρμόσυνα και όλη η οικογένεια ζει μία από τις πιο ωραίες της στιγμές. Μόνο που δύο γυναίκες όχι απλά θυμώνουν, αλλά κάνουν ανυπόφορη τη ζωή του Στάθη.

Η Ιουλία σε νέο ρόλο και η Βασιλική σε νέο αδιέξοδο

Ο ρόλος της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, πολυεπίπεδος και διαφορετικός, μπαίνει σε μία άλλη υποκριτική περίοδο και η τηλεοπτική Ιουλία θα περάσει την πιο γλυκιά φάση της. Όσο και αν η έκπληξή της με αυτή την εγκυμοσύνη ήταν μεγάλη, σκοπεύει να τη ζήσει με χαρά. Με ενσυναίσθηση και όχι όπως στην περίπτωση της Αριάδνης. Τότε που ήταν επιπόλαιη αλλά και φοβισμένη.

https://www.instagram.com/p/Cw7gtdUoNxF/

Παρόλο που θέλει να πάρει τις αποστάσεις της, να είναι πιο ανεξάρτητη, να το ζήσει και λίγο μόνο της, δεν θέλει να έχει μακριά τον Στάθη της και πατέρα του παιδιού της. Θα ζήσει ξανά στιγμές της πρώτης εποχής του κεραυνοβόλου έρωτα τους, το ζευγάρι. Δεν θα συγκατοικήσουν ωστόσο ακόμη. Αυτό είναι ένα μελλοντικό βήμα που θέλει σκέψη.

Χωρίς όμως ενδοιασμό η Ιουλία θα το ανακοινώσει στους υπόλοιπους Βρετάκους. Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ξαφνιασμένοι αλλά χαρούμενοι, όπως και ο Ισίδωρος, ο οποίος πια δεν τρέφει καμία αντιπάθεια προς τον Στάθη. Το αντίθετο.

Αυτό που μέχρι τώρα σου περιέγραψα, είναι το γλυκό κομμάτι των επεισοδίων. Γιατί έχει και πιο άγριο. Όταν για παράδειγμα τα νέα φτάσουν στα αυτιά της Αρετής. Σχεδόν σε κατάσταση πανικού θα το πει στη Βασιλική. Όπως έγινε και στην περίπτωση της Αριάδνης, όταν έμαθε ότι είναι επίσης παιδί του.

Το σκοτεινό μυστικό μίας νύφης στη Γη της ελιάς και η απαίτηση του κοινού για ένα νέο ζευγάρι

Οι δύο γυναίκες δεν θα μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Η Βασιλική, η οποία δεν έχει ξεπεράσει το θέμα της Αριάδνης, βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο αδιέξοδο. Είναι αρχικά σε απόσταση από τον πατέρα της. Αλλά στη συνέχεια αποδέχεται, αυτό που όλοι πια έχουν κατανοήσει: πως αυτός ο έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας, είναι καρμικός και πρέπει να αντέξει στον χρόνο. Αυτή τη φορά πρέπει να πετύχει, γιατί το δικαιούνται και τους αξίζει.

Φυσικά, αυτό δεν θα γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Η Αρετή δημιουργεί συνέχεια «παγίδες» στον Στάθη, τόσο για οικονομικά ζητήματα, όσο και με το να μην αφήνει τα παιδιά του να είναι δίπλα του στη χαρά του.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας θα χρειαστεί να κάνει υπομονή. Δύσκολος ο ρόλος του.