Γιώργος Αγγελόπουλος: Bρίσκει ξανά το χαμόγελό του & οι φίλοι του στη Γη της Ελιάς έχουν παίξει ρόλo

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιώργος Αγγελόπουλος: Bρίσκει ξανά το χαμόγελό του & οι φίλοι του στη Γη της Ελιάς έχουν παίξει ρόλo

Ορέστης και Κουράκος προτού βρεθούν σε μεγάλη ρήξη πέρασαν μια βραδιά με κέφι και χορό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του, ύστερα από τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τη μητέρα του. Ο Ντάνος που το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από το Survivor περίπου δυο μήνες πριν έπρεπε να διαχειριστεί, όχι μόνο την ασθένεια της μητέρας του αλλά και την απώλειά της λίγες ώρες, αφότου εκείνος παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μάλιστα περίμενε και το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε αργότερα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με μαύρα στο Instagram και οι γλυκές ευχές από τους followers της

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Πλέον, όμως ο ίδιος έχει αρχίσει να χαμογελά ξανά. Δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος έχει βρει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό της Δήμητρας, περιμένοντας να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο τους παιδί, είναι πως βρήκε και στήριξη και μια «αγκαλιά» στη Γη της Ελιάς που πρωταγωνιστεί.

Οι ιθύνοντες εξ αρχής του έδωσαν χρόνο για να ηρεμήσει μετά από αυτό που του συνέβη διακόπτοντας τα δικά του γυρίσματα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού οι σκηνές του ως Ορέστης συναισθηματικά θα ήταν αρκετά φορτισμένες με βάση την πλοκή.

melina.kd_1688644456_3140899805378654935_1485933215.jpg

Η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την Ασπασία στη σειρά είχε αναφέρει στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα τότε: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Μας ειδοποίησαν ότι ο Γιώργος δεν θα έρθει στα γυρίσματα αυτές τις ημέρες. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει. Έχουμε δύσκολα γυρίσματα γιατί από τη στιγμή που μαθαίνω ότι έχει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσουμε μία σχέση σχεδόν μητρική. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σημειολογικά αυτά τα γυρίσματα αποκτούν άλλη σημασία τώρα που ο Γιώργος βιώνει αυτό το πράγμα».

Τα χαμόγελα στα γυρίσματα και η εκπομπή που Ορέστης και Κουράκος διασκέδασαν

Με αυτή την κατανόηση που ο καθένας θα ήθελε να βρει από τον εργασιακό του χώρο, ο Ντάνος επέστρεψε γρήγορα στα γυρίσματα. Άλλωστε, σε τέτοιες στιγμές πέρα από την στήριξη από τα αγαπημένα σου άτομα είναι σημαντικό το να επικεντρωθείς και στη δουλειά σου, καθώς κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση χωρίς να σκέφτεσαι το κακό που σου έχει συμβεί, αφήνοντας τον χρόνο να κάνει τη «δουλειά» του.

Έτσι, θα δεις στα social media του αρκετά στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του από την ώρα των γυρισμάτων,

καθώς και κάποια stories, όπως το πιο πρόσφατο που δείχνουν πόσο πειραχτήρι είναι ο ίδιος στα γυρίσματα.

Πριν από λίγες ώρες εκείνος, ο Κούλης Νικολάου, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Αλέξανδρος Μαρτίδης βρέθηκαν σε γύρισμα για ένα από τα γιορτινά επεισόδια της κυπριακής εκπομπής «Παραδοσιακή βραδιά» που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο. Σίγουρα οι ηθοποιοί της σειράς μαζί και με τους υπόλοιπους καλεσμένους διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως δείχνει και η φωτογραφία, με τον Ορέστη και τον Κουράκο να κάνουν για λίγο ανακωχή, μιας και δεν αργεί να έρθει η έντονη σύγκρουσή τους στη Γη της Ελιάς, όπως ίσως θα έχεις κι εσύ καταλάβει.

https://www.instagram.com/p/C0Lhww1twYp/