Το σκοτεινό μυστικό μίας νύφης στη Γη της ελιάς και η απαίτηση του κοινού για ένα νέο ζευγάρι

Κατερίνα Μπούσιου
Το σκοτεινό μυστικό μίας νύφης στη Γη της ελιάς και η απαίτηση του κοινού για ένα νέο ζευγάρι

Δεν φαίνεται να ριζώνει ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης στη Γη της ελιάς. 

Οι γάμοι παραμένουν μία σταθερή αξία στη Γη της ελιάς και αγαπημένο μοτίβο της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου. Αλλά και αυτός ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης εξαρχής έχει δείγματα πως δεν θα στεριώσει. Θα παίξει ρόλο και ένα μυστικό της νύφης αλλά και η απιστία του γαμπρού. Η έκπληξη όμως έρχεται από το κοινό που αποφάσισε να ταχθεί υπέρ της απιστίας.

Το Twitter/X προτιμά τον Χρήστο με την Αριάδνη

Λίγες ώρες πριν τον γάμο του στη Γη της ελιάς, ο Χρήστος (Βασίλης Μίχας) κάνει μία τολμηρή κίνηση με το να φιλήσει την Αριάδνη όπως φάνηκε και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου. Αυτή η μικρή απιστία προς τη μέλλουσα σύζυγό του Αφροδίτη, δεν έκανε το κοινό να αντιδράσει. Αντίθετα μάλιστα, οι περισσότεροι φανς τάχθηκαν υπέρ αυτού του ζευγαριού. Θέλουν να είναι μαζί ο Χρήστος με την Αριάδνη.

Ο γάμος τελείται κανονικά (δες και στο παρακάτω βίντεο κάποιες backstage στιγμές τις οποίες δημοσίευσε η ηθοποιός Νικόλ Χριστοδούλου) αλλά είναι προδιαγεγραμμένο ότι δεν θα έχει μέλλον. Αν είσαι φαν της σειράς, θα έχεις δει ότι μέχρι στιγμής οι μόνοι γάμοι που έχουν αντέξει - με αρκετές κρίσεις ωστόσο - είναι εκείνος της Βασιλικής και του Φίλιππου και του Μάνου με την Μαρίνα.

Η «εξαφάνιση» της Αντιγόνης Κουλουκάκου από τη Γη της ελιάς και η οριστική ρήξη με Στάθη και Αριάδνη

https://www.instagram.com/reel/C0G9bhosccW/

Φυσικά και θα καταλάβει στη συνέχεια η Αφροδίτη πως ο Χρήστος νιώθει μία έλξη για την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη. Αλλά χρονικά θα τη δούμε να περνά μία γενικότερη δύσκολη περίοδο. Κάποια στιγμή μας είχε προιδεάσει για αυτό, μιλώντας με τον Χρήστο, λέγοντάς του ότι δεν θέλει να του μιλήσει για το παρελθόν της και πως θα το κάνει μόλις νιώσει εκείνη έτοιμη.

Η ηθοποιός Νικόλ Χριστοδούλου η οποία την υποδύεται, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της (TV24) για αυτό το σκοτεινό παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γονείς της, την αποκλήρωσαν, ο μεγάλος της έρωτας την εγκατέλειψε, δεν έχει διατηρήσει σταθερές ερωτικές και φιλικές σχέσεις ως τώρα, αλλάζει συνεχώς τόπο και τρόπο ζωής. Αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή θα έρθει και αυτή αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της».

Αυτό το σκοτεινό παρελθόν θα ξαναβγεί στην επιφάνεια. Και θα δημιουργήσει μία κρίση γενικότερη στις σχέσεις της γιατρού, τόσο με τον Χρήστο όσο και με άτομα του παρελθόντος της. Υπάρχει γενικά μία τάση επιστροφών στη Γη της ελιάς. Για να υπάρχει ποικιλία στο σενάριο.

https://www.instagram.com/p/Cz_dRZsMZj7/