Δανάη Λιβιεράτου & Pablo Miller κάνουν διακοπές στο Μιλάνο για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο

Δανάη Λιβιεράτου & Pablo Miller κάνουν διακοπές στο Μιλάνο για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο

Δανάη Λιβιεράτου και Pablo Miller είναι αχώριστοι και δεν σταματούν να δημοσιεύουν υπέροχες φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του νεαρού μουσικού, Pablo Miller. Το ζευγάρι είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα στην εγχώρια showbiz, και μια ματιά στο Instagram feed τους αρκεί για να διαπιστώσεις πως χαίρονται τον έρωτά τους κάθε ώρα και στιγμή.

To ταξίδι στο Μιλάνο και η αγάπη τους για την μουσική

Τα τελευταία 24ωρα Δανάη και Pablo βρίσκονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο όπου παρακολούθησαν τη sold-out συναυλία του The Weeknd. Ο 33χρονος καλλιτέχνης συνεχίζει επιτυχώς την Ευρωπαϊκή του περιοδεία και αποθεώνεται από τους fans.

danai4.jpg

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνδύασε τις διακοπές του με μια μοναδική εμπειρία, αφού ο διάσημος καλλιτέχνης αρέσει εξίσου και στους δύο. Η αγάπη τους για την μουσική είναι άλλωστε ένα από τα στοιχεία που τους ενώνει.

Η Δανάη Λιβιεράτου δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που παρακολούθησε από κοντά το celebrity crush της.

Δανάη και Pablo είναι αχώριστοι

Η 21χρονη και ο νεαρός μουσικός έχουν βρει τις απόλυτες ισορροπίες στη σχέση τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώνουν την απόσταση, περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο. Τους τελευταίους μήνες η Δανάη έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, με τους δυο τους να συγκατοικούν και να δείχνουν full in love.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι καλύτερη ως η νεράιδα Maleficent ακόμη και από την ίδια την Αngelina Jolie

Ο Pablo ζει μόνιμα στο εξωτερικό ωστόσο περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη χώρα μας με το κορίτσι του, κάνοντας εξορμήσεις στα Ελληνικά νησιά.

eviadam.webp

H αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον Pablo και το ίδιο ισχύει για την μαμά της, Εύη Αδάμ η οποία πριν λίγους μήνες μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CuZUPjrNtNv/

Πριν λίγες ημέρες Δανάη και Pablo βρέθηκαν στη Μύκονο όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους τους και δημοσίευσαν υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ο Pablo Miller είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Λιβιεράτου

Ο Pablo Miller βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Δανάης Λιβιεράτου πάντα. Έτσι συνέβη και στην εμφάνισή της στα MadWalk 2022 όπου η 21χρονη τραγούδησε στο show του Οίκου Celia Kritharioti κι εκείνος ήταν εκεί για να την καμαρώσει.

livieratou11.jpg

Ο νεαρός μουσικός δημοσιεύει συχνά κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίζει το κορίτσι του σε αυθόρμητες πόζες, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou