3 φορές που η Selena Gomez μίλησε για τη σχέση με τον εαυτό μας και έγινε έμπνευση!

Τζένη Ντεμιράι
3 φορές που η Selena Gomez μίλησε για τη σχέση με τον εαυτό μας και έγινε έμπνευση!

Η Selena Gomez εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι και ένας άνθρωπος με βάθος, που πολλές φορές έχει μιλήσει για θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Selena Gomez έχει μιλήσει για την ψυχική υγεία και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επηρεάσει τη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, άλλωστε, «Είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι με επιρροή να μιλούν ανοιχτά για την ψυχική υγεία, όχι μόνο για να άρουν το στίγμα, αλλά και για να βοηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικές παθήσεις να νιώθουν λιγότερο μόνα και αποκλεισμένα, όπως επίσης και να μην σταματούν να ζητούν βοήθεια μέχρι να βρουν το γιατρό και την αγωγή που θα είναι ιδανική για εκείνα».

Η σπουδαιότητα της συμβολής της πρωταγωνίστριας του Only Murders in the Building επισφραγίστηκε το 2019 με το βραβείο McLean, το οποίο τιμά άτομα που προάγουν τα θέματα ψυχικής υγείας.

Στην πραγματικότητα, η Selena Gomez δεν είναι απλώς μία ηθοποιός και pop star που σαρώνει στα charts, αφού πλέον αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον σημερινό κόσμο. Προσπερνώντας προσωπικές δυσκολίες και αγκαλιάζοντας την πολύπλευρη προσωπικότητα της, η Selena μας υπενθυμίζει διαρκώς ότι το να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός και να επιμένουμε, παρά τις αντιξοότητες, μπορεί να μας οδηγήσει σε επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

Εάν σήμερα αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από ενθάρρυνση, αυτά είναι 3 πράγματα που έχει πει η Selena Gomez και μπορούν να σε εμπνεύσουν!

#1 Όλοι θέλουν αυτό που δεν έχουν

«Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλουν αυτό που δεν έχουν. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχεις μέσα σου είναι πολύ πιο όμορφο από αυτό που βλέπεις έξω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Twist το 2018.

TV Selena Gomez

#2 Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε τέλειοι

Μιλώντας στο E!Online είχε δηλώσει «Είμαι άνθρωπος, δεν είμαι τέλεια. Κάνω λάθη όλη την ώρα, αλλά υποθέτω ότι η δουλειά μου είναι να κρατάω αυτά τα λάθη για τον εαυτό μου, κάτι που ήδη κάνω καλά, και απλά να προσπαθώ να είμαι η καλύτερη που μπορώ να είμαι».

https://www.instagram.com/p/Cw5YJzZLMvS/

#3 Είναι μη ρεαλιστικό να περιμένεις από το σώμα μιας γυναίκας να μην αλλάξει

Μιλώντας στο Fast Company, εξήγησε ότι «ο μύθος της ομορφιάς είναι μια εμμονή με τη σωματική τελειότητα που παγιδεύει τη σύγχρονη γυναίκα σε έναν ατελείωτο κύκλο απελπισίας, αυτοσυνειδησίας και μίσους προς τον εαυτό της, καθώς προσπαθεί να φέρει στην πραγματικότητα τον αδύνατο ορισμό της κοινωνίας για την άψογη ομορφιά». Και στη συνέχεια, πρόσθεσε, «πόσο μη ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε από το σώμα μιας φυσιολογικής γυναίκας να μην αλλάξει»;

Η Selena Gomez έχει πάρει κιλά, το ξέρει και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να μας νοιάζει

https://www.instagram.com/p/CvBgG8cL5Cg/