Hailey Bieber: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και οι viral εμφανίσεις της με τον Justin

Τσακιρίδου Χριστίνα
Hailey Bieber: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και οι viral εμφανίσεις της με τον Justin

H Hailey Bieber μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τις συνεχείς φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί και για το δικαίωμα του συζύγου της να φοράει ό,τι θέλει.

H Hailey Baldwin-Βieber και ο Justin Bieber είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο Hollywood. Ο τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο επισφράγισαν την αγάπη τους το 2019 και έκτοτε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι παραμένουν μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η Hailey Bieber σχολίασε τις φήμες εγκυμοσύνης και τις viral εμφανίσεις με τον Justin

Πριν λίγες ημέρες η 26χρονη παραχώρησε συνέντευξη στο GQ Hype και μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες εγκυμοσύνης, τη σειρά περιποίησης με την υπογραφή της και τις αταίριαστες εμφανίσεις με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/Cyyk_wPPxsH/

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση παρουσίασης της εταιρίας της Hailey και έστρεψε πάνω του όλα τα φλας για τους λάθος λόγους. Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει γκρι φόρμες και crocs ενώ το μοντέλο έλαμπε μέσα στο mini κόκκινο φόρεμά της. Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκαν έντονα.

«Είναι τόσο αστείο γιατί βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να μιλούν για αυτό», είπε η Hailey στο γνωστό περιοδικό.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να θέλει να φοράει φαρδιές φόρμες στο δείπνο και εγώ μπορεί να θέλω να φορέσω ένα μικροσκοπικό φόρεμα μόνο και μόνο επειδή έτσι νιώθω. Δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί και να λέμε: Εγώ λοιπόν θα φορέσω αυτό και εσύ θα φορέσεις αυτό».

Για τις συνεχόμενες φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί το μοντέλο δήλωσε με ειλικρίνεια: «Δεν μπορώ να είμαι πρησμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Θα ήταν ψέμα αν έλεγα: Ω, ναι, δεν δίνω δεκάρα».

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, η Hailey Bieber είχε μιλήσει για την επιθυμία να μεγαλώσει τη δική της οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν οι γονείς της. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε ριζικά στο πέρασμα του χρόνου αφού η 26χρονη παραδέχεται ότι η έκθεση στα media είναι αναπόφευκτη από τη στιγμή που είναι παντρεμένη με τον Justin Bieber.

«Αυτό ήταν πριν παντρευτώ. Δεν ήξερα με ποιον θα παντρευόμουν τότε, είμαι σίγουρη».

5 χρόνια γάμου για Justin Bieber και Hailey–Μπορεί ένα εντελώς λάθος outfit να καθορίσει την αγάπη;

Μιλώντας για την μητρότητα το top model ανέφερε: «Είναι τόσο δύσκολο να πω τι θα κάνω ή τι δεν θα κάνω όταν δεν υπάρχει ακόμη ούτε ένα παιδί εδώ. Δεν ξέρω καν πώς είναι να είσαι γονιός εκτός από το να είμαι μαμά ενός τετράποδου. Και αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα, σε καμία περίπτωση».

Και συμπλήρωσε: «Η μητρότητα είναι κάτι που ανυπομονώ. Είναι επίσης ένα τόσο ιδιωτικό πράγμα. Είναι κάτι που πρόκειται να έρθει όταν έρθει. Και στο τέλος της ημέρας είναι τόσο ξεκαρδιστικό το πόσο νοιάζονται οι άνθρωποι. Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω να κάνω με το σώμα μου και εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε με το σώμα σας και ας το αφήσουμε έτσι».

Πηγή κεντρικής: haileybieber