Ultra maxi: Η Hailey Bieber εμφανίστηκε και πάλι με το signature πανωφόρι της

Ναταλία Κατσακιώρη
Ultra maxi: Η Hailey Bieber εμφανίστηκε και πάλι με το signature πανωφόρι της
Photo: Instagram/@danixmichelle

Το αγαπημένο της παλτό είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις και εσύ για το χειμώνα.

Μπορεί η Hailey Bieber να έκλεισε μόλις τα 27 εχθές (happy birthday Hailey!), αλλά έχει ωστόσο γίνει ένα από τα κορυφαία style icons της γενιάς της. Σε αυτό έπαιξε φυσικά σημαντικό ρόλο και η Dani Michelle, η στυλίστρια με την οποία συνεργάζεται και οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό για το iconic style της, όπως και για τις εμφανίσεις της Kendall Jenner.

dani_michelle-(6).jpg

Photo: Instagram/@danixmichelle

Όπως και να έχει πάντως, το Hailey Bieber style είναι πλέον χαρακτηριστικό, αφού αν κάποιος ασχολείται με τη μόδα και έχει δει κάποια από τα looks της Hailey ξέρει πολύ καλά τι να περιμένει από εκείνη και ποια είναι τα αγαπημένα της items. Οι micro mini φούστες, τα ανδρικού τύπου loafers και oxfords συνδυασμένα με καλτσάκια, τα sling backs και τα ντραπέ, εφαρμοστά φορέματα, τα baggy παντελόνια είτε μιλάμε για τζιν είτε για φόρμες αλλά και τα oversized σακάκια είναι μόνο κάποια από αυτά τα κομμάτια που φοράει στο repeat.

Photo-by-Dani-Michelle-on-September-26-2023.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-leather-fishnet-stockings-and-robe..jpg

Photo: Instagram/@danixmichelle

Tώρα, λοιπόν, που μπήκαμε για τα καλά στο χειμώνα και μας απασχολεί όλες το θέμα πανωφόρι, γιατί να μην πάρουμε έμπνευση από το αγαπημένο παλτό της Hailey; Δεν είναι άλλο από το ultra maxi παλτό, αφού το γνωστό μοντέλο συνηθίζει να επιλέγει πολύ μακριά παλτό, με έντονους ώμους και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως οι τσέπες και τα statement κουμπιά. Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και μας έδωσε το απόλυτο inspo.

dani_michelle-(5).jpg

Photo: Instagram/@danixmichelle

Οκτώ τρόποι να φορέσεις τις μπαλαρίνες τώρα -Γιατί τα flats είναι το νέο μας κόλλημα

Τα δύο τελευταία looks της Hailey από τη Νέα Υόρκη.

Στην πρώτη της εμφάνιση είδαμε τη Hailey με ένα super maxi παλτό του οίκου The Attico με τα χαρακτηριστικά του μεγάλα πέτα και τους δυνατούς ώμους. Το συγκεκριμένο σχέδιο δημιουργεί και μια ιδιαίτερη σιλουέτα σε στυλ κλεψύδρας με τη στενή του μέση, ενώ η Hailey το συνδύασε με μια micro mini δερμάτινη φούστα, μαύρο πουλόβερ και ένα ζευγάρι ballet shoes. Ήταν βέβαια και η μεγάλη τσάντα σε στυλ βαλίτσα που το απογείωσε.

https://www.instagram.com/p/Cz6qbSOv4fV/

Στο βραδινό της look αντικατέστησε το μπορντό με το αγαπημένο της μαύρο και το παλτό της από την Khaite NY είναι το απόλυτο classic για τη ντουλάπα κάιε γυναίκας. Γενικά, το μακρύ παλτό, μιλάμε για ένα super maxi πανωφόρι, κάνει αυτόματα τη σιλουέτα μας πιο elegant και τις χαρίζει όμορφες γραμμές, είτε φορέσουμε flats είτε ψηλοτάκουνα. Τόλμησε να επενδύσεις σε ένα τέτοιο παλτό και δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα.

https://www.instagram.com/p/Cz3_GuLx7fi/