Το ρομαντικό νυφικό look που επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα μάς ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ρομαντικό νυφικό look που επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα μάς ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή

Το υπέροχο νυφικό από το atelier Loukia που επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της, συνδυάστηκε τέλεια με το ιδιαίτερο αξεσουάρ στα μαλλιά της.

Ένα ξεχωριστό πρωινό ήταν το σημερινό για την Δήμητρα Ματσούκα, όχι γιατί είναι η πρώτη μέρα του Δεκμεβρίου και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αλλά γιατί παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Παρουσία λίγων καλεσμένων λοιπόν, η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, επισφράγισαν τον έρωτά τους ανεβαίνοντας σήμερα το μεσημέρι τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Το ρομαντικό νυφικό και τα αξεσουάρ της Δήμητρας Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν όπως όλοι περιμέναμε μια πανέμορφη νύφη με ένα αέρινο και αρκετά ρομαντικό θα λέγαμε νυφικό look. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα τα μισά επάνω σε ένα ανάλαφρο updo και ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ σε σχήμα λουλουδιού τα συγκρατούσε, συμπληρώνοντας το bridal style. Γιατί ένας πρωινός γάμος πρέπει να έχει και το αντίστοιχο στυλ, χωρίς υπερβολές. Και η Δήμητρα Ματσούκα ακολούθησε το σωστό dress code για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής της.

Το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός ήταν από το atelier Loukia και μάλιστα η σχεδιάστρια ευχήθηκε δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία και «βίον ανθόσπαρτον» στο νιόπαντρο ζευγάρι. Όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού είχε κάτι από την romantic αισθητική των 50s και 60s. Μιλάμε για ένα νυφικό σε pure white απόχρωση με φούστα σε ίσια γραμμή, που τελείωνε στους αστραγάλους. Το πάνω μέρος είχε μακριά μανίκια και στρογγυλό λαιμό, αλλά το perforated style του ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νύφη συμπλήρωσε το bridal look με ένα ζευγάρι λευκές, pointed γόβες και μακριά, πληθωρικά σκουλαρίκια σε luxury ύφος. Μία πολύ όμορφη νύφη που ανέδειξε όλα τα δυνατά της σημεία και ήταν πραγματικά πανέμορφη.

«Το δώσαμε το κορίτσι»

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Δήμητρας Ματσούκα ήταν και οι συνάδελφοί της από την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Μικρό Παλλάς. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος έχει γράψει και σκηνοθετεί τη συγκεκριμένη παράσταση, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τη νύφη και τους Δημήτρη Σαμόλη, Ηλία Βαλάση και Αναστασία Τσιλιμπίου, αφού απουσία φαίνεται πως πήρε το 5ο μέλος της θεατρικής παρέας, Αντώνης Κρόμπας.

Bέβαια, όπως έγραψε στο story του ο ηθοποιός σε λίγες ώρες θα βρίσκονταν και οι πέντε ξανά μαζί στο θέατρο, αφού η Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να παντρεύτηκε το πρωί τον αγαπημένο της όμως, το βράδυ θα παίζει κανονικά στην παράσταση.

«Το δώσαμε το κορίτσι. Το πρωί γάμος, το βράδυ παράσταση» έγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το ανιψάκι της έκλεψε την παράσταση

Φυσικά στον γάμο της ηθοποιού ήταν και το 2χρονο ανιψάκι της, ο γιος της αδερφής της, Μαρίας Ματσούκα, ο οποίος, όπως θα δεις κι από το βίντεο που δημοσίευσε η μαμά του, έκλεψε την παράσταση «παίζοντας» πιάνο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε.