H συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο YouTube έγινε viral για 2 λόγους

Γεωργία Βλαχοπούλου
H συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο YouTube έγινε viral για 2 λόγους

«Η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σάκη» σχολίασαν στο YouTube όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι μέσα σε «όλα». Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια θεωρείται ο απόλυτος Έλληνας σταρ από πολλούς. Γι' αυτό και ο ίδιος δεν δίστασε να πει το «ναι» στον YouTuber Fipster και σε άλλο ένα βίντεο της ενότητας «Θάρρος ή Αλήθεια» του καναλιού του. Στην ουσία ο Σάκης θα έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις αλλά και να φέρει εις πέρας κάποια challenges.

Η πιο ώριμη συνέντευξη του Σάκη

Παρακολουθώντας λοιπόν κανείς αυτό το βίντεο στο YouTube, μπορούσε να καταλάβει γιατί ο Σάκης συνεχίζει να θεωρείται μεγάλος σταρ.

Ο ίδιος μίλησε με ωριμότητα για τα τόσα χρόνια επιτυχίας του αλλά και το πώς είναι να είναι μπαμπάς και σύζυγος. Όπως είπε ο ίδιος όσον αφορά τα παιδιά του είναι ένας μπαμπάς με τα «όλα» του - άλλες φορές πιο αυστηρός, άλλες πιο προστατευτικός - το σίγουρο είναι πως αγαπάει πολύ την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Από την άλλη, ο Σάκης αναφέρθηκε και στο πώς αισθάνεται τώρα που η μεγάλη του κόρη είναι στην εφηβεία. Όπως δήλωσε ενώ βρίσκει «λογικό» που η 15χρονη Αναστασία έχει ξεκινήσει να βγαίνει βόλτες και μόνη της, του φαίνεται αδύνατο όλες οι νέες εμπειρίες που θα βιώσει σαν έφηβη να μην φέρουν μαζί και κάποια «τραύματα» και να τύχουν όλα σωστής κατάληξης. Oπότε σαν μπαμπάς θέλει να είναι παρών μαζί με την Κάτια Ζυγούλη όταν χρειαστεί, για να διαχειριστούν μαζί με την κόρη τους αυτά τα «τραύματα» που μπορεί να θα προκύψουν.

Τον μεγαλύτερο θαυμασμό του βέβαια, ο Σάκης τον έχει απέναντι στη σύζυγό του, την Κάτια Ζυγούλη κι αυτό όπως είπε γιατί έχει καταφέρει να μεγαλώνει πολύ όμορφα τα τέσσερα παιδιά τους. Για εκείνον η «δουλειά» του γονέα είναι το πιο δύσκολο και δεν το συγκρίνει με καμιά καριέρα, κανένα επάγγελμα.

«Θαυμάζω την υπομονή της, την αντοχή της...Ήδη το γεγονός πως έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει 4 παιδιά είναι από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο «παιδιά» είναι από τα πιο δύσκολα κεφάλαια που υπάρχουν. Δεν το βάζω μπροστά ούτε στην καριέρα ούτε σε τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν μας έμαθαν πώς να μεγαλώνουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγχειρίδιο» είπε εκείνος χαρακτηριστικά για την Κάτια του.

https://www.instagram.com/p/CqYJjYiN8M0/

Παράλληλα με όλα αυτά, ο Σάκης ανέφερε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία και τον έχει βοηθήσει σε όλα τα πράγματα στην ζωή του, ενώ μίλησε για την αναγνωρισιμότητα λόγω της καριέρας του - που ναι μεν τον εμποδίζει κάποιες φορές να κάνει πράγματα που του αρέσουν (όπως πχ. μπάνιο γυμνός) αλλά από την άλλη του έχει χαρίσει εμπειρίες που δεν θα ήθελε να μην τις έχει ζήσει.

Φυσικά «τσσαλακώθηκε» φέρνοντας εις πέρας τα challenges του Fipster, κάνοντας αρχικά τηλεφωνική φάρσα στην Αναστασία (σ.σ την τραγουδίστρια που συνεργάζονται) με λέξεις της νέας γενιάς που παραδέχθηκε πως δεν ήξερε και στη συνέχεια, μοιράζοντας φυλλάδια μεταμφιεσμένος στον δρόμο για το μαγαζί που τραγουδάει.

Αυτή η συνέντευξη εκτός του ότι συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες views με το που βγήκε - 81000 σε 1 ώρα - συγκέντρωσε και πολλά σχόλια από τους fans του Σάκη, οι οποίοι πρόσεξαν το ίδιο πράγμα - πόσο ώριμος και κατασταλαγμένος είναι πια, χωρίς βέβαια να χάνει την παιδικότητα και το χιούμορ του.

Στην gallery θα δεις μερικά από τα καλύτερα σχόλια.