«Επιτέλους σώπασε»: Η έκρηξη της Αριάδνης κατά της Ιουλίας στη Γη της ελιάς έφερε μόνο αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
«Επιτέλους σώπασε»: Η έκρηξη της Αριάδνης κατά της Ιουλίας στη Γη της ελιάς έφερε μόνο αντιδράσεις

Το ερωτικό τρίγωνο που θα δημιουργηθεί εξαιτίας της Αριάδνης στη Γη της ελιάς, θα φέρει και άλλη αναστάτωση. 

«Να παντρευτούν». Αυτό θέλουν πια οι φανς του υπερσιπ ζευγαριού, του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς. Αλλά μέχρι και αν συμβεί αυτό, στο μακρινό μέλλον, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μύρια προβλήματα που τους δημιουργεί η κόρη τους Αριάδνη. Η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου που την υποδύεται γίνεται το κεντρικό πρόσωπο του επόμενου μήνα. Χθες ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter/X για την επίθεση στη μαμά Ιουλία.

Ο γάμος που όλοι περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν και το ερωτικό τρίγωνο

Το μόνο που ξεκάθαραν θέλουν οι φανς της Γης της ελιάς από τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου αυτή τη σεζόν, είναι τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας, της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα. Αυτό που υπήρχε ως ενδεχόμενο την προηγούμενη χρονιά. Βέβαια ποιος πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει γάμος για να είναι ευτυχισμένοι δύο άνθρωποι; Ειδικά όταν μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε;

Στο χθεσινό επεισόδιο αυτή η προοπτική δεν ήταν εντελώς άστοχη. Ειδικά με την τρυφερότητα και αλληλοσυμπαράσταση που έχει αποκτήσει το ζευγάρι. Όλα ξεκίνησαν από την άνευ αιτίας επίθεση της Αριάδνης στη μητέρα της Ιουλία, πηγαίνοντας στο σπίτι της για να την προσβάλλει που περιμένει ένα παιδί, ενώ ήδη είχε εγκαταλείψει εκείνη ως μωρό. Το μένος ωστόσο (και υποκριτικά είχε μία υπερβολή) ήταν ακραίο. Οι φανς αντέδρασαν έντονα. Τα έβαλαν και με τον Πασχάλη Τσαρούχα που δεν συγκρατεί την κόρη του και προσβάλλει με κάθε αφορμή τη μητέρα της.

Μετά την ολομέτωπη επίθεση της Ιουλίας, στη Γη της ελιάς έχουμε αποχωρήσεις και χωρισμούς

Δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα που δημιουργεί η Αριάδνη. Η έλξη με τον Χρήστο θα τους οδηγήσει σε πολύ άβολες καταστάσεις. Θα γίνουν πλέον παράνομο ζευγάρι, χωρίς κανείς ωστόσο να τους έχει προς το παρόν αντιληφθεί. Κυρίως η σύζυγος του, Αφροδίτη. Και ο θείος Λυκούργος. Αν και για το τελευταίο μην είσαι σίγουρη. Κάτι θα μάθει.

https://www.instagram.com/p/C0MjrKiMe_E/

Όμως η Αριάδνη κάποια στιγμή, θα δει με ενδιαφέρον και τον Ορέστη - Γιώργο Αγγελόπουλο και αυτό θα το παρατηρήσει κυρίως ο πατέρας της. Ο Στάθης έχει καταλάβει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη, αλλά δεν γνωρίζει με ποιον. Δεν ξέρει ότι η κόρη του θα αμφιταλαντευτεί ανάμεσα στους δύο. Ειδικά όταν καταλάβει πως οι προθέσεις του Βασίλη Μίχα ως Χρήστου, δεν είναι να χωρίσει από τη γυναίκα του.

https://www.instagram.com/p/C0fBdKcIMKF/

Πάντως οι φανς θέλουν να είναι μαζί η Ειρήνη Τάσσου και ο Βασίλης Μίχας. Οι δύο ηθοποιοί κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.