Η Καλλιρόη Μυριάγκου, το θέατρο και η φίλη της Μαρία Λεκάκη που είναι η πρώτη που πάντα τη στηρίζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καλλιρόη Μυριάγκου, το θέατρο και η φίλη της Μαρία Λεκάκη που είναι η πρώτη που πάντα τη στηρίζει

Η «Ματίνα» και η «Πέγκυ» ακόμα και 24 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου κι Ελένης είναι φίλες και υποστηρίζουν η μία την άλλη.

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ήταν το Κωνσταντίνου κι Ελένης. Αυτό άλλωστε, δείχνουν τόσο οι ατάκες της σειράς που ακόμα και οι πιο νέοι γνωρίζουν και κάνουν viral, όσο και τα νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1, τα οποία ακόμα και σήμερα 24 χρόνια μετά σχεδόν πάντα φέρνουν το συγκεκριμένο σίριαλ στις πρώτες θέσεις την ώρα προβολής του.

Το «αντίο» της Ράντου στον Αίαντα Μανθόπουλο μάς θύμισε όλες τις απώλειες του Κωνσταντίνου & Ελένης

https://www.instagram.com/reel/CvWbwt_tTSm/

Οι πρωταγωνιστές της σειράς κατά καιρούς έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την τότε συνεργασία τους, ενώ όπως έχουν παραδεχτεί οι περισσότεροι από αυτούς δεν περίμεναν ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού και η πορεία της καριέρας της

Η Καλλιρόη Μυριαγκού ήταν μία από τους πρωταγωνιστές και υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Ματίνα Μανταρινάκη». Στην συνέχεια, έπαιξε και στη σειρά του Mega «Η νταντά» τον ρόλο της «Σμαράγδας Πλαπούτα» αλλά φαίνεται πως ο ρόλος της στο Κωνσταντίνου κι Ελένης είναι αυτός που την «στιγμάτισε» τελικά.

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά, ωστόσο θα ήθελε έναν ρόλο περισσότερο ανατρεπτικό για την ίδια. Χαρακτηριστικά στην εκπομπή Breakfast@star, η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Τόσα χρόνια απέχω, γιατί μου ζητάνε το ίδιο πράγμα. Θα προτιμούσα να έρθει μια άλλη πρόταση, ανατρεπτική, με έναν τρόπο αλλο από αυτόν που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Δεν υπάρχει πια φαντασία στον χώρο αυτών που γράφουν, που κάνουν τα κάστινγκ, τους σκηνοθέτες. Δεν υπάρχει φαντασία και ρίσκο» για να συμπληρώσει: «Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ένα πρόσωπο, που ο κόσμος το βλέπει κάθε μεσημέρι επί 30 χρόνια και να το βάλει σε κάτι διαφορετικό. Έχω πει τόσα «όχι» στο παρελθόν, που μάλλον λένε ότι «αυτή δεν θέλει» κι έχουν σταματήσει να με παίρνουν τηλέφωνο».

kallirroi.myriagou_367645403_824536959022467_2767575063201558986_n.jpg

Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός συνεχίζει να παίζει σε παραστάσεις στο θέατρο. Τον Οκτώβριο πρωταγωνιστούσε στο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», ενώ το καλοκαίρι του 2023 συμμετείχε στην παράσταση «Σάμερταιμ» του Άκη Δήμου, κάνοντας περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

https://www.instagram.com/p/Cyyn_CALW36/

Η σχέση της με τη Μαρία Λεκάκη

Πιστή υποστηρίκτριά της είναι πάντα η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη ή αλλιώς «Πέγκυ Καρρά», όπως ήταν ο ρόλος που υποδυόταν στο Κωνσταντίνου κι Ελένης. Οι δυο ηθοποιοί έχουν πολύ καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα - 24 χρόνια από την τότε συνεργασία τους - κι αυτό φαίνεται κι από τα σχόλια που κάνει η μία στην άλλη, όπως για παράδειγμα το σχόλιο που έκανε η Μαρία Λεκάκη στην ανάρτηση της Καλλιρόης Μυριαγκού για την παράσταση που θα έδινε το καλοκαίρι, το οποίο ήταν γεμάτο από «αγάπη».

Screenshot-(632).png

Και η Καλλιρόη Μυριαγκού όμως, το καλοκαίρι που πέρασε σχολίασε στην Μαρία Λεκάκη πως το σπίτι που έμενε στις διακοπές της στην Ιταλία έμοιαζε σαν να είναι το πραγματικό της σπίτι, αφού προφανώς γνωρίζει ποιο είναι το στυλ της.

Η Μαρία Λεκάκη πήγε διακοπές σε έναν παράδεισο και η Καλλιρρόη Μυριαγκού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Οι δυο τους, πάντως πέρα από την «Νταντά», έπαιξαν ξανά μαζί στην αναβίωση της σειράς «Ο Μαυρογιαλλούρος» μαζί και με τον Χάρη Ρώμα που ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής, κάνοντας το κοινό να συγκινηθεί με αυτό το μικρό reunion.

https://www.instagram.com/reel/CsZi_htq6aV/