Πανταζάρας - Τουμάση μίλησαν για τον μυστικό γάμο τους και μία σημαντική λεπτομέρεια της σχέσης τους

Κατερίνα Μπούσιου
Πανταζάρας - Τουμάση μίλησαν για τον μυστικό γάμο τους και μία σημαντική λεπτομέρεια της σχέσης τους
1919802

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ήταν αποκαλυπτικοί για τον λόγο που ήθελαν όλα να γίνουν ρομαντικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση της νύφης με την πεθερά της φάνηκε από μία μόνο της φράση. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση κλείνουν σχεδόν ένα μήνα ως παντρεμένοι και αποφάσισαν να δώσουν και την πρώτη συνέντευξη ως νεόνυμφοι για να μας εξηγήσουν τον λόγο που αποφάσισαν να είναι κλειστός ο γάμος τους, αλλά και γιατί έγινε στην Κωνσταντινόπουλη. Η κοινή τους συζήτηση αποκάλυψε και ένα τρυφερό μυστικό.

https://www.instagram.com/p/Cz0lBPJoevx/

Οι νέες φωτογραφίες του γάμου και το «Μη λες έτσι τώρα» της Σίσσυς

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση μίλησαν στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμη δεν είδες τίποτε» σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η παράστασή τους «This is not Romeo and Juliet» κάνει πρεμιέρα στην συμπρωτεύουσα. Αυτό το έργο ήταν και η αφορμή πριν από δύο χρόνια να γνωριστούν και να ερωτευτούν.

Ο γαμπρός το διακωμώδησε μάλιστα, αφού διευκρίνησε ότι είχαν συναντηθεί και τυχαία, προτού συνεργαστούν επαγγελματικά, λέγοντας πως «έπιασαν» κάποια από τα ξόρκια αγάπης που υπάρχουν στο κείμενο του έργου.

Για πρώτη φορά το ζευγάρι που φαινόταν να είναι ταιριαστό και ευτυχισμένο (το ταιριαστό θα το καταλάβεις και από τα λεγόμενά τους) μίλησε για τον λόγο που όλα στον γάμο τους έγιναν εν κρυπτώ και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη.

Η πρώτη αιτία ήταν η καταγωγή της μητέρας της Σίσσυς από την Πόλη. Και όπως εξήγησε συγκινημένη: «Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί, βαπτίστηκε εκεί. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 ετών και ήθελα πολύ να το κάνουμε εκεί. Το αποφασίσαμε να το κάνουμε εκεί για τη μνήμη της. Ήταν καθαρά συμβολικό».

Με τον Αργύρη να συμπληρώνει: «Όλο αυτό έγινε όμορφα, γρήγορα με σιωπή, όπως λειτουργεί μία παράσταση που πρέπει να τη δουλέψεις μέχρι να πετύχει. Από τη στιγμή που πετυχαίνει, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Άρα το θέμα ήταν να γίνει για να μη μας το χαλάσουνε. Αυτό γίνεται και με τα ταξίδια. Λες «Θα σου στείλω φωτογραφίες, αφού γυρίσω».

Κάποια στιγμή όμως μεταξύ σοβαρού και αστείου ο ηθοποιός, δικαιολόγησε τον περιορισμένο αριθμό των καλεσμένων στον γάμο του, λέγοντας ότι «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε στον γάμο». Με την σύζυγό του ωστόσο να απαντάει αστραπιαία λέγοντας του «Μη λες έτσι τώρα». Ξεκάθαρα καταλαβαίνεις τον σεβασμό και την αγάπη της για την πεθερά της.

https://www.instagram.com/p/B3mpd6xg-ne/

Ωστόσο στη συνέχεια, δήλωσε πως της έκανε εντύπωση, η έκταση που πήρε ο γάμος τους: «Δεν το περίμενα, σοκαρίστηκα. Αλλά δε με ενόχλησε».

Και αφού καταλάβαμε το πόσο καλή χημεία έχει μεταξύ του το ζευγάρι, ήρθε η στιγμή να ρωτήσει ο Κώστας Τσουρός και για την επαγγελματική τους σχέση, για το αν υπάρχουν διαφωνίες ή ακόμη και κόντρες. Από την απάντηση του Αργύρη καταλάβαμε ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων και εκεί: «Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, δεν το θεωρώ ασυνήθιστο. Νιώθω ότι είμαι με την καλή συνεργάτιδα».

Ο αδελφός του ηθοποιού και φωτογράφος Νίκος Πανταζάρας, ήταν εκείνος που απαθανάτισε τη μοναδικότητα αυτού του γάμου και μάλιστα πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε και νέες φωτογραφίες πριν και μετά τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C0OihjwIeT9/

Κανονικό editorial. Και υπέροχο ζευγάρι όπως θα διαπιστώσεις για μία ακόμη φορά.

https://www.instagram.com/p/Cz_AvrpoR-9/