Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι το νέο είδωλο του Twitter και ο γόης του Παράδεισου των Κυριών

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι το νέο είδωλο του Twitter και ο γόης του Παράδεισου των Κυριών

Το φλερτ του στην Αμαλία μόλις ξεκίνησε και τα social media θέλουν διακαώς να δουν τον τηλεοπτικό Σίμο ζευγάρι μαζί της. Ο Παράδεισος των Κυριών συνεχίζει να είναι το ανίκητο φαβορί της απογευματινής ζώνης. 

Ο Παράδεισος των Κυριών από την πρεμιέρα του τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να είναι ο νικητής της τηλεθεάσης στην απογευματινή ζώνη. Η έλευση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη σειρά έφερε αέρα ανανέωσης και νέες εξελίξεις. Ήδη ξεκίνησε και το φλερτ του στην Αμαλία και αυτή η κόντρα - ζήλεια του Αργύρη Πανταζάρα προς τον τηλεοπτικό Σίμο, έγινε το αγαπημένο θέμα των social media. Το νέο beef έγινε ήδη viral.

https://www.instagram.com/p/CwsKQUOINyT/

Όλοι ξετρελαμένοι με τον Σίμο

Ο Παράδεισος των Κυριών έχει γίνει πια σταθερή αξία της απογευματινής ζώνης. Καλοστημένη σειρά, ωραία εκτέλεση, πολύ καλοί ηθοποιοί και εξίσου ωραία πλοκή. Η σειρά εποχής έκανε μία ωραία ανανέωση φέτος για να συνεχίσει τον δεύτερο κύκλο και ήδη όταν ανακοινώθηκε η έλευση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου , όλοι μας περιμέναμε αυτό που τελικά είδαμε.

Γοητευτικός και με αέρα της υψηλής κοινωνίας, αλλά παράλληλα προσιτός, ο τηλεοπτικός Σίμος, ήρθε στην Αθήνα για να στήσει ξανά τον Παράδεισο από τα αποκαΐδια του. Aφήνοντας ωστόσο τον Ντίνο (Αργύρη Πανταζάρα ) να είναι ακόμη διευθυντής. Δείχνει να μοιράζονται κοινά όνειρα. Όχι όμως και κοινά συμφέροντα.

Το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα είναι ο δικός του «Παράδεισος» και σε κάθε του γωνιά βρίσκεται η Μπλου

https://www.instagram.com/p/CxJIH1QJfa1/

Οι δυο τους ενώ φαίνεται πως είναι ευχαριστημένοι με τη συνεργασία τους, θα ζήσουν πολύ μεγάλες κόντρες. Μία από τις αφορμές θα είναι η Αμαλία. Ήδη ο Γκοτσόπουλος άρχισε να την φλερτάρει (εντάξει ήταν λίγο greek καμάκι η σκηνή) και ο Ντίνος δεν ήταν και στα καλύτερά του. Βασικά ο Αργύρης Πανταζάρας σε αυτή τη σειρά δεν ξέρει τι θέλει. Ερωτευμένος, παντρεμένος με τη Μιράντα, αλλά δεν θέλει την Αμαλία να την διεκδικεί κανείς άλλος.

Προς το παρόν οι φανς λατρεύουν τον Σίμο και παίρνουν το μέρος του. Είναι και αυτό το στυλ του Γκοτσόπουλου με το κοστούμι και το πλάγιο γέλιο που έχει κάνει τις θαυμάστριες να πίνουν νερό στο όνομά του στο Twitter.

Ο Σίμος Πολύζος και ανιψιός της Όλγας είναι το υιοθετημένο παιδί της αδελφής της Δέσποινας. Keep it in mind. Γιατί είναι ταυτόχρονα είναι και βαφτισιμιός της Βικτωρίας. Γενικά όποιος έχει σχέση με εκείνη, δεν είναι για καλό. Το θέμα είναι, ποιοι είναι οι πραγματικοί βιολογικοί γονείς του Σίμου. Γιατί αυτό θα μας απασχολήσει στο μέλλον.