H Άννα Βίσση γιόρτασε με μια «Annaversary» εμφάνιση που ενθουσίασε τους θαυμαστές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Άννα Βίσση γιόρτασε με μια «Annaversary» εμφάνιση που ενθουσίασε τους θαυμαστές της

Η Άννα Βίσση είναι στα καλύτερά της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας σε κοσμικό event.

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση, λίγες ημέρες μετά τη γιορτή τριών αγαπημένων της ανθρώπων: του Νίκου Καρβέλα, του εγγονού της, Νίκου Πανουργιά, και της αδερφής της Νίκης Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 15 Δεκεμβρίου και όχι στις 8 Δεκεμβρίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αναβολή του live λόγω τεχνικών προβλημάτων και ανανέωσε το ραντεβού της με τους fannatics.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Άννας Βίσση σε κοσμικό event

Πρόσφατα η τραγουδίστρια έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση σε κοσμικό event γνωστού brand ποτών και απέδειξε πως κάθε χρόνο είναι ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C0g-dZVIA2I/

Για την περίσταση η Άννα Βίσση επέλεξε ένα ανδρόγυνο look το οποίο προσάρμοσε στο στυλ της με τις απαραίτητες αλλαγές.

https://www.instagram.com/reel/C0oPu2HIDyT/

Το outfit της Άννας Βίσση απαρτιζόταν από μαύρη παντελόνα και ασορτί blazer με βάτες, λευκό πουκάμισο, δαντελωτό bustier και σατέν γάντια. Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο chic τρόπο τα κομψά βραχιόλια και τα mix n' match κολιέ της τραγουδίστριας.

H Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και με τον αδερφό της Αντρέα έκαναν throwback σε αγαπημένες στιγμές

Tα μαλλιά και το μακιγιάζ είχαν rock glam ύφος όπως άλλωστε αρμόζει στην Ελληνίδα σταρ της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Πριν λίγες ώρες η Άννα Βίσση δημοσίευσε ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε για την ονομαστική της εορτή.

story.jpg

«Ευγνώμων για τα γιορτινά μηνύματά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι fannatics μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή της τραγουδίστριας επί σκηνής με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση να είναι sold out τις πρώτες τρεις εβδομάδες.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial