Το καλύτερο «φάρμακο» για την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι οι ανέμελες στιγμές με τους γιους της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το καλύτερο «φάρμακο» για την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι οι ανέμελες στιγμές με τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με τα παιδιά της. Η τρυφερή σχέση της ηθοποιού με τους γιους της και οι ωραιότερες κοινές τους φωτογραφίες.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μετρά αντίστροφα για τις ημέρες των γιορτών με τα παιδιά της (Μάξιμος και Κίμωνας).

Μετά το χωρισμό από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά η γνωστή ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλήρως στην καριέρα και τους γιους της, πραγματοποιώντας παράλληλα τα νέα της βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

H Κατερίνα Παπουτσάκη είναι η no1 θαυμάστρια των γιων της

Πριν λίγες ώρες η 44χρονη επισκέφθηκε τα αγόρια της στο γήπεδο και τους απόλαυσε να παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και να κάνουν βόλτες στη φύση με το ποδήλατο. Λίγο αργότερα η ίδια απαθανάτισε τις στιγμές και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σε ένα Instagram post.

https://www.instagram.com/p/C0s8IFkI9o3/

«Τυχαίες μαμαδίστικες φωτογραφίες», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης και οι μαμάδες που την ακολουθούν στο Instagram πιθανότατα ταυτίστηκαν.

papoutsaki2.jpg

Ανάμεσα στις λήψεις που ξεχώρισαν είναι η παρακάτω φωτογραφία που τράβηξε από τις κερκίδες η Κατερίνα Παπουτσάκη, αποδεικνύοντας πως είναι η no1 φαν των γιων της.

Νωρίτερα η ηθοποιός είχε μοιραστεί ένα Instagram-story μέσα από το αυτοκίνητό της, στο οποίο εξηγούσε στους fans πως πάει στο γιατρό και προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη, καθώς τις τελευταίες ημέρες νόσησε με ιγμορίτιδα και λαρυγγίτιδα.

papoutsaki9.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως μητέρα και στους δύο γιους της, τον 11χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά», ομολόγησε η ηθοποιός.

Η αγάπη της ηθοποιού για τη μουσική

Η καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το νέο της τραγούδι «Λουλουδάκι» και πραγματοποιεί συχνά live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της χώρας. Το ταλέντο της δεν έχει περάσει απαρατήρητο από fans και συναδέλφους οι οποίοι τη στηρίζουν έμπρακτα και δίνουν το παρών στις συναυλίες της.

marantinis.png

Πριν λίγες εβδομάδες η Κατερίνα Παπουτσάκη ένωσε τη φωνή της με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο MadWalk 2023 και μαζί παρουσίασαν επί σκηνής ένα act που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Η ηθοποιός και ο frontman των Onirama τραγούδησαν την «Ανισόπεδη ντίσκο» και συνόδευσαν μουσικά τις δημιουργίες του brand XXLOVE.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπάει τα floral και το φόρεμα που επέλεξε για την Ελένη Μενεγάκη το απέδειξε

Πρόσφατα η 44χρονη στόλισε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι της και μοιράστηκε με followers τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες. Όπως η ίδια εξήγησε στο παρακάτω post, θέλει να βιώνει τη μαγεία των Χριστουγέννων όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε χρόνο γι' αυτό και ξεκινά τον στολισμό του σπιτιού της αρκετά νωρίς.

https://www.instagram.com/p/Czo-D0mNfWX/

Φορώντας πράσινο φούτερ, γκρι φόρμες και λευκές κάλτσες, η ηθοποιός πόζαρε με γιορτινή διάθεση μπροστά από το δέντρο υπενθυμίζοντάς μας πόσο φυσικά όμορφη είναι χωρίς μακιγιάζ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμός, το unfollow και η επόμενη ημέρα

Το καλοκαίρι του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά ενάμιση μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022. Τον περασμένο Ιούνιο πριν ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γιορτάσει τα 44α γενέθλιά του και η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να του ευχηθεί.

papoutsaki_pilafas.webp

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε γράψει τότε η ηθοποιός στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο post καθώς και όλες οι φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της έχουν σβηστεί από το προφίλ της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki