Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι έγκυος και μιλά με λατρεία για τον σύντροφο της και τα παιδιά του

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι έγκυος και μιλά με λατρεία για τον σύντροφο της και τα παιδιά του

Έγκυος και στην πραγματική της ζωή η ηθοποιός, εκτός του ρόλου της. Η προφητική της δήλωση για τη δημιουργία οικογένειας, την ημέρα του αρραβώνα της. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ζει μία από τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής της. 

Και τώρα πια καταλάβαμε για ποιο λόγο η τηλεοπτική Ιουλία έμεινε έγκυος στη Γη της ελιάς. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανακοίνωσε και επίσημα πια την εγκυμοσύνη της και μας συγκίνησε μιλώντας με απίστευτα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της Νίκο Ράικο και τα παιδιά του. Τι θα γίνει μελλοντικά με την παρουσία της στη Γη της ελιάς;

Η αλλαγή στο σενάριο και ο άντρας που την έκανε να πει το «Για πάντα μαζί»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ζει σίγουρα μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της με την εγκυμοσύνη της. Ένα γλυκό μυστικό που δεν γνωστοποίησε εξ αρχής, καθώς όλα τα προσωπικά της θέματα τα ζει, χωρίς να τα εκθέτει.

Οι μόνοι που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της από τα μέσα Οκτωβρίου, ήταν αρχικά ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου. Η τελευταία ήταν εκείνη που έκανε και την απαραίτητη αλλαγή, ώστε να υπάρχει και εγκυμοσύνη για την τηλεοπτική Ιουλία. Μία μικρή ανατροπή που βρήκε και σύμφωνη την ηθοποιό. Κάτι αντίστοιχο έγινε φέτος και για την Δανάη Μιχαλάκη η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Παραλία».

Η εγκυμοσύνη Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς δε φέρνει μόνο χαρά αλλά και θυμό σε 2 γυναίκες

Εδώ και μερικές μέρες η είδηση είχε γίνει γνωστή αλλά μόλις χθες το ανακοίνωσε με συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute δηλώνοντας πως «Διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο».

Και διηγήθηκε με τρόπο αφοπλιστικό τόσο τα συναισθήματά της, όσο και για τα δύο παιδιά του συντρόφου της Νίκου Ράικου και τις πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα τους: «Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου...Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός αναφέρει πως δεν είχε ως στόχο να γίνει μαμά και πως δεν θα ήταν αρνητική στο θέμα της υιοθεσίας. Και κλείνει με μία γλυκιά ευχή πως θέλει να γεννήσει και να μεγαλώσει έναν ελεύθερο άνθρωπο.

Την αγάπη της για τον σύντροφό της και τη σχέση που έχει μαζί του μας την αποκάλυψε και πριν από λίγες ημέρες όταν του ευχήθηκε για την γιορτή του. Και τότε είχε κάνει αναφορά πως είναι ένας υπέροχος μπαμπάς.

raikos.jpg

Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Queen.gr: Ο Al Pacino μου είπε...είσαι όμορφη ως τραγωδία!

Η ηθοποιός άρχιζε να μοιράζεται τη χαρά της για την εγκυμοσύνη της πριν από ένα μήνα και σταδιακά με τους συμπρωταγωνιστές της, αλλά το μυστικό δεν διέρρευσε γιατί όλοι σεβάστηκαν την επιθυμία της για διακριτικότητα. Άλλωστε η ίδια επαναλαμβάνω πως δεν ήθελε να απασχολεί με τα προσωπικά της.

Η μόνη στιγμή προσωπικής εξωστρέφειας της ηθοποιού προς όλους εμάς, ήταν τα περσινά Χριστούγεννα όταν σε μία ανάρτηση της στο Instagram με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο, Ψυχολόγο στο επάγγελμα στην Πολεμική Αεροπορία , μας ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους, δείχνοντας παράλληλα και τις βέρες τους. Σου μεταφέρω το τότε σχόλιό της, καθώς η Αντιγόνη Κουλουκάκου, έχει σβήσει όλες τις αναρτήσεις με τον σύντροφό της από το προφίλ της στο Instagram.

kouloukakousintrofos.jpg

Όπως έλεγε τότε σχεδόν προφητικά: «Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρά μου, ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άντρα της ζωής μου».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε απενεργοποιήσει και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αλλά με ένα μόνο δικό της σχόλιο είχε ευχαριστήσει όλους τους αγαπημένους φίλους και απλούς followers της για την αγάπη και τις ευχές τους.

Τον Φεβρουάριο σε μία έξοδό τους σε αποκριάτικο party είχε επίσης γράψει για εκείνον: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες και όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά». Και όπως είχε δηλώσει και συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, που συμπληρώνει όλα τα παραπάνω με τον καλύτερο τρόπο: «Aν βρεθεί ένας άνθρωπος να σε καταλάβει και να σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι, αυτό τον άνθρωπο τον κρατάς και είναι το «Για πάντα» σου».

ankouloukakou.jpg

Η γνωριμία με τον σύντροφό της συνέπεσε με την εποχή της επιστροφής της από την Ιταλία στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια, όταν είχε αποδεχτεί την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για τη συμμετοχή της στη σειρά, εγκαταλείποντας για λίγο τις συνεργασίες της με την ιταλική τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά και το modeling.

Τι θα συμβεί με την παρουσία της στη Γη της ελιάς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει πλάνο από τον Ανδρέα Γεωργίου. Η τηλεοπτική Ιουλία λόγω της εγκυμοσύνης της, θα μετακομίσει στην Αθήνα και στο σπίτι της στην Κηφισιά, για να παραμένει ήρεμη μακριά από τη Μάνη. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουμε πια την Αντιγόνη Κουλουκάκου σε λιγότερα επεισόδια. Από τα τέλη Φεβρουαρίου ωστόσο θα απουσιάσει από τη σειρά για αρκετό διάστημα και αυτό θα καλυφθεί και σεναριακά. Πάντως το φινάλε της σεζόν θα γίνει με τη δική της παρουσία. Όλοι πιστεύουν και με ένα γάμο με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ως Στάθη.