Ο Κουρής παντρεύεται την Τοπαλίδου και έχει πει γιατί πέρασαν 18 χρόνια για να γίνει ο γάμος

Τζένη Ντεμιράι
Ο Κουρής παντρεύεται την Τοπαλίδου και έχει πει γιατί πέρασαν 18 χρόνια για να γίνει ο γάμος
NDP Photo Agency

Ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, όχι μόνο επειδή γίνεται μετά από πολλά χρόνια σχέσης αλλά και επειδή ο γαμπρός είναι εκείνος που διάλεξε το νυφικό.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει ο τελευταίος celebrity γάμος της χρονιάς, αφού ο Νίκος Κουρής θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Έλενα Τοπαλίδου, με την οποία μετρούν σχεδόν 20 χρόνια κοινής ζωής.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 15χρονο Πέτρο, γνωρίστηκε στο θέατρο, σε μία παράσταση που εκείνος έπαιζε ως ηθοποιός και εκείνη άνηκε στη ομάδα των χορογράφων.

Μπορεί λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής να μην είναι γνωστές, αφού και οι δύο κρατούν χαμηλό προφίλ, ωστόσο αυτό που έχει φάνει από συνεντεύξεις τους είναι ότι σχέση τους συνοδεύεται από αμοιβαίο θαυμασμό και αγάπη, που επισφραγίζεται με τη βέρα στο δεξί.

1D8A3797.jpg

Γιατί πήραν την απόφαση να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια σχέσης;

Ο ίδιος ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Οκτώβριο στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην απόφασή τους να παντρευτούν μετά από σχεδόν 20 χρόνια γνωριμίας, λέγοντας ότι για εκείνους το γεγονός έχει αποκτήσει πλέον ένα ξεχωριστό νόημα.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει, μιλώντας για όσα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν:

«Άλλαξε ότι κάποια πράγματα που μου φαίνονταν ότι δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι θα είναι πάρα πολύ σπουδαίο να τα κάνω. (...) Θα το φτιάξουμε με έναν τρόπο που να είναι όλο για εμάς αγαπημένο. (...) Έχει αποκτήσει ένα νόημα μέσα μας αλλά και στους γύρω μας που είναι πάρα πολύ ωραίο».

Μιλώντας στην εκπομπή Ελένη, ο Κουρής είχε αναφερθεί ξανά στον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν, λέγοντας: «ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και οι δύο ότι τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που να μας ευχαριστεί και τους δύο».

Από την πλευρά της η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε να μιλήσει με χιούμορ για την απόφασή τους να παντρευτούν μετά από πολλά χρόνια σχέσης λέγοντας στην Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια Σου»:

«Λέγαμε όλη την χρονιά έχουμε μία δουλειά να κάνουμε, 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τί να κάνουμε και λέμε “δεν παντρευόμαστε;”».

Η αντίδραση του γιου τους και ο ρόλος του στην τελετή

Η απόφασή τους ξάφνιασε ακόμα και τους πιο κοντινούς φίλους του ζευγαριού, αλλά και τον γιο τους, ο οποίος, βέβαια, παρά το αρχικό σοκ, χάρηκε πολύ και αυτό «είναι η μεγαλύτερη ευτυχία», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός συζητώντας με την Ελένη Μενεγάκη. «Καταλάβαμε ότι αυτό για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Πήρε τέτοια χαρά, που κι ίδιος δεν το ήξερε νομίζω και αυτό ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που θα είναι μαζί μας. Είναι φαντάστικό το ότι είναι τώρα μεγάλος και θα το ζήσουμε μαζί », συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο ρόλος του Πέτρου θα είναι ιδιαίτερα ενεργός στη διαδικασία της τελετής, αφού εκείνος θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία.

Λεπτομέρειες του γάμου! Το νυφικό που διάλεξε ο γαμπρός και το τραγούδι έκπληξη

«Το νυφικό εγώ το παρήγγειλα. Είναι πολύ ωραίο να μπεις σε αυτή τη δοκιμασία. Να διαλέξεις το νυφικό της γυναίκας σου και να εύχεσαι να της αρέσει. Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει, οπότε αυτό είναι πολύ μεγάλη ήττα», είχε δηλώσει ο Νίκος Κουρής μιλώντας σε δημοσιογράφους στο θέατρο Παλλάς και επιβεβαιώνοντας ότι εκείνος και η σύντροφος της ζωής του είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση.

Σε κοινή συνέντευξη του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μάλιστα, στην εκπομπή Στούντιο 4, αποκάλυψε ακόμα μία μικρή λεπτομέρεια που αφορά τον γάμο του. Συγκεκριμένα, όπως είπε, θα ζητήσει από την γνωστή τραγουδίστρια να ερμηνεύσει το αγαπημένο του τραγούδι, με την Ελεωνόρα να δέχεται on camera την πρόσκληση του ηθοποιού.

«Είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν θα το πω, όμως, τώρα γιατί δε θέλω να το ακούσει η Έλενα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Μία έντονη σχέση

Η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλος υπερνικά κάθε δυσκολία που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν στην κοινή πορεία ζωής τους. Η Έλενα Τοπαλίδου, μάλιστα, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ:

«Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια».

https://www.instagram.com/p/Ci57BAbrQQK/