Λίγο πριν γίνει 70 η Oprah Winfrey λέει πως η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο πριν γίνει 70 η Oprah Winfrey λέει πως η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι

Η Oprah Winfrey μίλησε για τη συμμετοχή της στο musical «The Color Purple» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην μέχρι τώρα πορεία της.  

Η Oprah Winfrey έχει καταφέρει να τη γνωρίζει όλος ο πλανήτης με το μικρό της όνομα και όχι άδικα αφού μετρά 50 ολόκληρα χρόνια πορείας στο χώρο της τηλεόρασης.

Η 69χρονη παρουσιάστρια-παραγωγός έχει γράψει ιστορία με το «The Oprah Winfrey Show» να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης για περισσότερα από 25 χρόνια και την ίδια να φιλοξενεί στην εκπομπή της τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

Η «βασίλισσα των media», όπως την αποκαλούν μεγάλωσε πολύ φτωχικά στο Mississippi και δεν φανταζόταν ποτέ πως θα καταφέρει να αναδειχθεί «η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο» αλλά και «η πλουσιότερη Αφροαμερικανίδα του 20ου αιώνα».

Η εξομολόγηση της Oprah Winfrey λίγο πριν τα 70α γενέθλιά της

Στις 29 Ιανουαρίου η Oprah θα γιορτάσει τα 70α γενέθλιά της και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έδειχνε ποτέ καλύτερα. Εμφανώς ανανεωμένη μετά την απώλεια μερικών περιττών κιλών, η παρουσιάστρια μίλησε στο People για την μέχρι τώρα πορεία της, τη συμμετοχή της στο το musical «The Color Purple» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

https://www.instagram.com/reel/C0xig5eL-PR/

«Δεν θα τελειώσω ποτέ μέχρι να τελειώσει η τελευταία μου πνοή. Και όποτε συμβεί αυτό θα είναι μια γαλήνια ανάσα», δήλωσε η 69χρονη στο People.

Και πρόσθεσε: «Η ευγνωμοσύνη είναι πραγματικά η θρησκεία μου. H συμμετοχή μου στο «The Color Purple» ήταν ένα πνευματικό άνοιγμα για μένα να δω τη ζωή μου με διαφορετικό τρόπο».

Η Oprah γιόρτασε τα γενέθλια της με την Jennifer Lopez και τη μισή showbiz του Hollywood

H παρουσιάστρια ξεκινά και τελειώνει κάθε ημέρα της με ένα «Ευχαριστώ», κάτι που συνιστά σε όλους να εφαρμόσουν στη ζωή τους.

«Αν εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να το κάνει αυτό, περπατάτε στη ζωή νιώθοντας την αφθονία αντί για τη σπανιότητα», τόνισε η Oprah Winfrey. H ίδια νιώθει ευγνώμων που παρά τις αντιξοότητες και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, κατάφερε να μετακομίσει στο Nashville σε ηλικία 14 ετών, γεγονός που συνέβαλε στο να φτάσει εδώ που είναι σήμερα: στην κορυφή.

https://www.instagram.com/reel/C0wkkVbLul6/

«Εξακολουθώ να ανεβαίνω και τώρα βρίσκομαι σε έναν χώρο όπου η προσφορά μου είναι να βοηθήσω άλλους ανθρώπους να ανέβουν. Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι», εξομολογήθηκε η Οprah.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Μάγια Αγγέλου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2014.

«Η Μάγια Αγγέλου έγραψε ένα ποίημα για μένα με το όνομα «Συνέχεια», το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Google. Mια από τις πιο σημαντικές γραμμές του λέει: Η ευχή μου για εσάς είναι να συνεχίσετε να εκπλήσσετε έναν κακό κόσμο με τις πράξεις καλοσύνης σας. Και αυτό σκοπεύω να κάνω», δήλωσε η 69χρονη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: oprah