Φινάλε της Ellen DeGeneres με δάκρυα, διάσημους celebrities και την χρυσή συμβουλή της Oprah

Κατερίνα Μπούσιου
Φινάλε της Ellen DeGeneres με δάκρυα, διάσημους celebrities και την χρυσή συμβουλή της Oprah

(Michael Rozman/Warner Bros. via AP)

Michael Rozman/Warner Bros.

Μετά από 19 τηλεοπτικές σεζόν, το τηλεοπτικό show της Ellen DeGeneres τελειώνει οριστικά. Με λαμπερούς καλεσμένους και πολλά δάκρυα, αλλά και την συμβουλή της Oprah προς την παρουσιάστρια.  

Σε λίγες ώρες κάνει φινάλε το Ellen DeGeneres Show μετά από 19 χρόνια προβολής στην αμερικάνικη τηλεόραση. Είναι η εκπομπή που φιλοξένησε συνεντεύξεις με τους πιο διάσημους celebrities αλλά κορυφαίους πολιτικούς. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ellen DeGeneres γράφει το τέλος μιάς πετυχημένης πορείας με συγκίνηση, αναμνήσεις, γέλια και πολύτιμες συμβουλές από την Oprah Winfrey.

Από τον Adam Levine στην Jennifer Aniston και τις εκπλήξεις

Ο μουσικός και τραγουδιστής Adam Levine κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για το Ellen DeGeneres Show, καθώς είναι ο καλεσμένος που έχει βρεθεί 26 φορές στο στούντιο της εκπομπής αυτά τα 19 χρόνια. Θα είναι για μία ακόμη φορά κοντά στην αγαπημένη του παρουσιάστρια, όπως και η Jennifer Aniston η οποία υπήρξε και η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο τελευταίο γύρισμα με παρόντες όλους τους συνεργάτες του show, υπήρχαν πολλά δάκρυα, εντός και εκτός πλατό. Ήδη διάσημοι συνάδελφοι της όπως ο Jimmy Fallon και κορυφαίοι ηθοποιοί ετοίμασαν video λέγοντας το τηλεοπτικό «αντίο».

Ο κύκλος αυτός των 19 χρόνων κλείνει λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενε η διάσημη και πάμπλουτη πια Ellen. Εν μέσω σκανδάλων που είχαν δει το φως της δημοσιότητας της περσινής χρονιάς που αφορούσαν κακή εργασιακή συμπεριφορά της ίδιας και κάποιων εκ των συνεργατών της, η οποία έφερε και μία μικρή κρίση στα νούμερα τηλεθεάσης. Η εκπομπή έκανε μία μικρή ανάκαμψη και φιλοδοξεί στο τελευταίο της επεισόδιο το οποίο ήδη έχει μαγνητοσκοπηθεί, να θυμίσει δόξες του παρελθόντος.

https://www.instagram.com/p/CeAIbRTjbn3

Η δυναμική και εργασιομανής Ellen DeGeneres δεν μπορεί φυσικά πολύ εύκολα να συνταξιοδοτηθεί. Έχει λάβει ωστόσο ήδη μία συμβουλή από την κορυφαία του είδους Oprah Winfrey, η οποία της είπε να μείνει για ένα χρόνο εκτός της Tv και στην συνέχεια να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με τη τηλεόραση. Ωστόσο ήδη ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο έχει προτείνει στην DeGeneres μία άλλη εκπομπή, άρα η επιστροφή της θα γίνει συντομότερα. Το ποσό άλλωστε που της προσφέρουν είναι μεγάλο δέλεαρ.

Το τέλος της εκπομπής της Ellen De Generes θα το κάνει η Jennifer Aniston