Η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε την αλήθεια για το τραγούδι «χωρισμού» από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε την αλήθεια για το τραγούδι «χωρισμού» από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Μια συγκινητική αποκάλυψη έκανε η Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι της «Μέχρι Μάη μήνα», το οποίο όλοι το 2021 πίστευαν πως αφορούσε τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή αδιαμφισβήτητα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, αφού πέραν του ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι εμφανίσεις της γίνονται talk of the town και κάθε νέο τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται μεγάλη επιτυχία με πολλά εκατομμύρια views. Μάλιστα, η ίδια φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια πετυχημένης πορείας στο τραγούδι κι αυτός ήταν και ο λόγος που βραβεύτηκε τον Νοέμβριο στα ECOMMBX Super Music Awards 2023 που έγιναν στην Κύπρο.

Η αποκατάσταση της αλήθειας για το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα»

Πέρα από τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη φέτος στον Βοτανικό, η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου ήταν η καλεσμένη τoυ 7ου εορταστικού Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, μαζί με την Ηρώ και την Τάμτα. Η ίδια ήταν απαστράπτουσα για ακόμα μια φορά, επιλέγοντας για τη βραδιά μια ολόσωμη φόρμα γεμάτη κρύσταλλα σε ανθρακί απόχρωση και με εντυπωσιακό άνοιγμα στο μπούστο - πιθανώς δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη μιας και η συγκεκριμένη σχεδιάστρια έχει επιμεληθεί και τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Το look της ολοκλήρωσε με πολλά κολιέ με μικρά κρυσταλλάκια ενώ τα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω με ελαφρούς κυματισμούς.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της η Δέσποινα Βανδή, προτού τραγουδήσει μία από τις επιτυχίες της, το «Μέχρι Μάη μήνα» θέλησε να πει μια πολύ προσωπική της ιστορία που αφορούσε το συγκεκριμένο κομμάτι.

«Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με την ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου - τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με την ψυχολογία της (σ.σ της μαμάς της). Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τις νότες» είπε η Δέσποινα Βανδή χωρίς όμως να καταφέρνει να συγκρατήσει την συγκίνησή της, σταματώντας για λίγο το τραγούδι και συνεχίζοντας ύστερα με την βοήθεια της μπάντας της.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί την χειροκρότησαν θερμά γι' αυτό το «μοίρασμα» και το ίδιο συνέβη και στα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένι βίντεο, με όλους να λένε πόσο τους «άγγιξε» η ιστορία της Δέσποινας Βανδή.

Κανείς βέβαια, δεν πρόσεξε πως με αυτόν τον τρόπο η Δέσποινα Βανδή μετά από 2 χρόνια που έχουν περάσει από τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό τελικά δεν αφορούσε εκείνον όταν το είχε τραγουδήσει στο Σπίτι με το Mega λίγες βδομάδες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.

Το βίντεο με τα δάκρυα της Βανδή που προμήνυε τον χωρισμό από τον Ντέμη (video)

Και τότε η Δέσποινα Βανδή είχε συγκινηθεί, τραγουδώντας αυτό το τραγούδι, ενώ ήταν η πρώτη φορά που την βλέπαμε με δάκρυα στα μάτια. Πολλοί τότε είχαν πιστέψει πως οι δύσκολες στιγμές που περνούσε στον γάμο της έφταιγαν γι' αυτήν της τη συγκίνηση.

Με όσα είπε όμως στο πρόσφατο live της ξεκαθάρισε μια για πάντα το γιατί συγκινείται πάντα όταν τραγουδάει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Πηγή φωτογραφιών Δέσποινας Βανδή από το "Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ": @st3lioskop