Η Μελίνα Νικολαΐδη διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Πολυχρονιάδη με πόζα που πέρασε απαρατήρητη

Η Μελίνα Νικολαΐδη διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Πολυχρονιάδη με πόζα που πέρασε απαρατήρητη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έβαλε τέλος στη φημολογία για κρίση στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ταξίδι του ζευγαριού στην Ιταλία και η «εξαφάνιση» των κοινών τους φωτογραφιών. 

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Μελίνα Νικολαΐδη, λίγες ημέρες μετά την αναχώρησή της για το Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική. Η 19χρονη θέλησε να περάσει την αργία της 28ης Οκτωβρίου μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να παρευρεθεί στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή.

Η solo εμφάνιση της Μελίνας στην πρεμιέρα Βανδή-Σαμπάνη και οι φήμες χωρισμού

Την Παρασκευή (27/10) η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης έκαναν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας και η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσε το παρών για να τους απολαύσει και να χορέψει με τις επιτυχίες τους.

Φορώντας ένα στενό ασημί φόρεμα με διαφάνειες, η 19χρονη πόζαρε στον φακό και έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι «εξαφάνισε» τις κοινές του φωτογραφίες από τα social media, πυροδοτώντας τις φήμες για κρίση στη σχέση του.

Πράγματι τα σταθερά posts με φωτογραφίες Αλέξανδρου-Μελίνας έχουν σβηστεί από το προφίλ της 19χρονης δημιουργώντας ερωτηματικά.

Πριν λίγα 24ωρα η κόρη της Δέσποινας Βανδή εμφανίστηκε στο κέντρο όπου τραγουδά η μητέρα της χωρίς τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες χωρισμού.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν το ζευγάρι περνά κρίση ωστόσο λίγο αργότερα η 19χρονη διέψευσε το χωρισμό μέσα από ένα Instagram-story.

H Μελίνα Νικολαΐδη μάς έδειξε το νέο της σπίτι στην Αγγλία φορώντας το ωραιότερο red look

Το ταξίδι του ζευγαριού στην Ιταλία

Πριν λίγες ώρες η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, μαζί με καλούς τους φίλους. Η μητρόπολη της μόδας ενδείκνυται για βόλτες, shopping και καλό φαγητό.

https://www.instagram.com/p/Cy_04qVLVGa/

Ο γνωστός στυλίστας, Αντώνης Βοεράκος δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την εξόρμηση της παρέας και το ερωτευμένο ζευγάρι διακρίνεται στη δεξιά πλευρά της πρώτης φωτογραφίας.

polychroniadis1.jpg

H Μελίνα δεν δημοσίευσε κάποια άλλη φωτογραφία από το ταξίδι στην Ιταλία ενώ ο αγαπημένος της αρκέστηκε σε μία μόνο selfie που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους σε Instagram-story.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi