Η εξαφάνιση, η επιστροφή και όλες οι αλλαγές στον Σασμό στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Κατερίνα Μπούσιου
Η εξαφάνιση, η επιστροφή και όλες οι αλλαγές στον Σασμό στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Θα πάει και 4η σεζόν η σειρά; Το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για αυτή τη χρονιά, είναι μία επανάληψη μίας παρόμοιας κατάστασης του παρελθόντος. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις στο τελευταίο επεισόδιο μίας σειράς, λίγο πριν τη μικρή παύση της, έναν χωρισμό, μία αψιμαχία ή έναν γρίφο. Έτσι για να κρατηθεί υψηλά το ενδιαφέρον και η αγωνία του κοινού. Με τον ίδιο τρόπο ο Σασμός θα ρίξει αυλαία το ίδιο επεισοδιακά τέσσερις μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η εξαφάνιση της Αργυρώς και οι φήμες για τον 4ο κύκλο

Καταρχάς να ξεκινήσουμε με μία είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες για τις σκέψεις που κάνει η εταιρεία παραγωγής και ο Alpha, για την συνέχεια του Σασμού και με 4η σεζόν. Παρόλο που ο φετινός κύκλος έχει τον τίτλο «Επίλογος». Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό. Το σενάριο ακόμη και με τη μορφή prequel, δηλαδή να δούμε τι συνέβη στη ζωή των δύο οικογενειών πριν από χρόνια, δεν μπορεί να «σταθεί» για την επόμενη χρονιά.

Συμπληρωματικά, εκτός από την μικρή πτώση στην τηλεθέαση, αρκετοί από τους ηθοποιούς θέλουν να δοκιμαστούν στο μέλλον σε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ποτέ μη λες ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/C01A1R1oKXk/

Στα του σεναρίου τώρα, θα ζήσουμε κάτι που έχουμε ξαναζήσει. Φυγές και επιστροφές δηλαδή. Η απογοητευμένη από τις εξελίξεις Αργυρώ, εγκαταλείπει για λίγο τον Αστέρη, φεύγοντας στην Αθήνα μαζί με τον γιο τους. Κάπως έτσι θα κλείσει η χρονιά πριν τα Χριστούγεννα.

Ακόμη και η μητέρα της δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Θα ζήσουμε μερικά επεισόδια με την αγωνία, μέχρι εκείνη να την αντιμετωπίσει σε μία ξαδέλφη της στην Αθήνα. Επειδή η πρόθεση των σεναριογράφων είναι φέτος το ζευγάρι να μείνει ενωμένο, από τη νέα χρονιά θα έχουμε την επανασύνδεση.

Με μία απαγωγή και μία εξαφάνιση θα γίνει στον Σασμό το φινάλε του Βασίλη Μπισμπίκη

Και την επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεων και των κοινών στόχων. Δηλαδή Αργυρώ και Αστέρης έχουν πλέον κοινή γραμμή στις σχέσεις τους απέναντι στις οικογένειες τους. Αρκετά τράβηξαν εξαιτίας τους. Το 2024 θα δούμε και τον γάμο τους. Αυτή τη φορά κανονικά και χωρίς παρεμβολές.