Με μία απαγωγή και μία εξαφάνιση θα γίνει στον Σασμό το φινάλε του Βασίλη Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία απαγωγή και μία εξαφάνιση θα γίνει στον Σασμό το φινάλε του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Καλλιόπη είναι αυτή που παίρνει την εκδίκησή της στον Σασμό για όσα ο μεγαλύτερος εχθρός της έχει κάνει στο παρελθόν. 

Φαίνεται πως δεν έχουμε βιώσει ακόμη όλες τις εκπλήξεις της τρίτης σεζόν του Σασμού. Υπάρχει αρκετός πόνος και τραγωδία ακόμη, αλλά και ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι το μένος για εκδίκηση. Στην περίπτωση του Ανδρέα Βρουλάκη ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί με τις πράξεις του, αλλά κυρίως με την Μαρία Τζομπανάκη.

Η τελική επίθεση της Μαρίας Τζομπανάκη στον Βασίλη Μπισμπίκη και το σενάριο της αποχώρησης

Θα ζήσουμε μία έκρυθμη κατάσταση στον Σασμό, μέχρι να φτάσουμε πια στον Φεβρουάριο που θα γίνει μία μικρή επανεκίννηση με μία νέα εξέλιξη. Προς το παρόν ζούμε τα ξεκαθαρίσματα στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Το «ναι μεν αλλά» του Αστέρη που θα σταθεί στην οικογένειά του, παρά την αντίρρησή του για τον Μαθιό. Ο Δημήτρης Λάλος, για να προστατέψει την έγκυο σύζυγο Βασιλική, θα παραδοθεί στην αστυνομία για ένα φόνο που δεν έκανε, εκείνον του Λάζαρου. Ο Αστέρης ενώ τον είδαμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου να έρχεται σε μία κόντρα με τη Βασιλική, θα σταθεί δίπλα της ό,τι και αν συμβεί.

Στον Σασμό εκτός από την μεγάλη αλλαγή του Αυγουστίδη έχουμε και τα πρώτα πλάνα Δαδακαρίδη

Σε έχω ήδη ενημερώσει για το τι θα γίνει μετά. Ο φυλακισμένος Μαθιός θα δεχθεί και την ένοπλη επίθεση των ανθρώπων του Ανδρέα Βρουλάκη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζει να είναι ακάθεκτος στο θέμα της εκδίκησης και της τιμής της οικογένειας. Τα αντίποινα ωστόσο, δεν θα πετύχουν.

https://www.instagram.com/p/C0mRV0QpvY1/

Θα βρεθούμε μετά τις εορτές των Χριστουγέννων σε μία διαφορετική φάση της σειράς. Θα κλείσουν κάποια κεφάλαια της ιστορίας μας για να ανοίξουν κάποια άλλα. Σε αυτά τα άλλα, θα έχουμε καταρχάς, την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς, μετά τον μίνι χωρισμό τους και την δική της μετακόμιση στην Αθήνα, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όμως θα έχουμε και μία εμπλοκή στο θέμα του Ανδρέα Βρουλάκη. Σε είχα ήδη ενημερώσει για αυτό το ενδεχόμενο. Το είχε πει άλλωστε και σε συνέντευξή της, η σεναριογράφος του Σασμού, Εμανουέλλα Αλεξίου στο περιοδικό «Τηλεθεατής»: «Τα επεισόδια διαφοροποιούνται ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη. Σίγουρα θα είναι μαζί μας μέχρι τον Φεβρουάριο».

Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

Και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ (σ.σ εφημερίδα Real News) δεν θα αλλάξει αυτή η συμφωνημένη σχέση παραγωγής και ηθοποιού, παρά τις φήμες πως του έχει γίνει πρόταση για να μεγαλώσει χρονικά ο ρόλος του, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Βασίλη Μπισμπίκη.

Σεναριακά το τέλος του, θα έχει μεγάλο σασπένς. Γιατί η Καλλιόπη, αφού είναι πια σίγουρη πως εκείνος έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία του συζύγου της κατά το παρελθόν και με όσα μεταγενέστερα έχει κάνει, αποφασίζει να τον απαγάγει. (πρωτότυπο, το ομολογώ).

Στην κατά μέτωπον αναμέτρηση ωστόσο σε μία αποθήκη, δεν θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη. Θα ακουστεί ένας πυροβολισμός, αλλά μετά θα έχουμε την εξαφάνιση του Βρουλάκη. Δηλαδή ένα μυστήριο. Θα αποφύγουμε έτσι να έχουμε την πιθανότητα να γίνει δολοφόνος και η Καλλιόπη σε αυτή τη σειρά. Όπως τα παιδιά της δηλαδή.