Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε η μαμά της κι έγινε viral

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε η μαμά της κι έγινε viral

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την καθημερινότητα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Η συγκίνηση για τη μαμά της και η συμβουλή με την οποία πορεύεται μέχρι σήμερα.

Την Ιωάννα Τούνη φιλοξένησε πριν λίγα 24ωρα ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) στο κανάλι του στο Youtube. Οι δυο τους έκαναν μια πάρα πολύ ουσιαστική αλλά και fun συζήτηση γεμάτη θάρρος και αλήθειες, βγαλμένες από τη ζωή της influencer.

Η 30χρονη απάντησε με αυθορμητισμό στις ερωτήσεις του Youtuber και μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητα, τους φίλους της, την ερωτική ζωή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την απώλεια της μητέρας της, Τάνιας.

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 30 στις Μαλδίβες: Tα looks στο πάρτι της & η μεγάλη αλήθεια στα σχόλια

Η συγκινητική αναφορά στη μαμά της και η συμβουλή που άλλαξε τη ζωή της

Η μαμά της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2022, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Λίγες εβδομάδες αργότερα η influencer ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα συγκινητικό post, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες.

touni.webp

Η κυρία Τάνια αντιμετώπισε με θάρρος την ασθένειά της μέχρι την τελευταία στιγμή και είχε φύλακα-άγγελο την κόρη της, Iωάννα η οποία βρισκόταν διαρκώς κοντά της.

mama_touni.jpg

Το 2021 η 30χρονη είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της μέσα από ένα q&a στο οποίο εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν μένει με τη μαμά γιατί κάνει χημειοθεραπείες και δεν τη βλέπει σχεδόν καθόλου εξαιτίας του κορονοϊού.

«Κάθε μέρα με το μωρό είναι ευτυχία. Από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα ήταν ο χαμός της μαμάς μου. Βασικά, ήταν οι μέρες πριν τον χαμό της μαμάς μου, γιατί νιώθω ότι ο χαμός της ήταν σαν λύτρωση με όλα αυτά που πέρασε, οπότε, ναι, ο τελευταίος μήνας πριν την χάσω ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Νομίζω από τις πολύ συγκινητικές μέρες ήταν εκείνη που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Έγινε ακριβώς μετά τον χαμό της μαμάς μου, είχαν λίγες εβδομάδες διαφορά. Νιώθω ότι ήταν σαν να μου έστειλε η μαμά μου το μωρό, γιατί ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα τότε. Όταν έφυγε η μαμά μου που ένιωσα πολύ μόνη, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με στήριζε πάντα πολύ, έλεγα «Θεούλη μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω οικογένεια» και ήταν σαν να το άκουσε», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη στον Fipster.

https://www.instagram.com/p/CrOkYttoV8y/

Στις 19 Απριλίου 2023 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη, με την ίδια να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στην οποία έγραψε: «Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω…
Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα! Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ Λείπεις πολύ❤️»

ΛΦΜΣΛΣΦ

«Η μαμά μου έλεγε πάντα όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει»

Σε ερώτηση του Youtuber για την καλύτερη συμβουλή που της έδωσε ποτέ κάποιος η 30χρονη μοιράστηκε τι της έλεγε η μητέρα της: «Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της. Δεν είχε και σύζυγο, δεν υπήρχε μπαμπάς και είμαι πολύ περήφανη για την μαμά μου. Προσπαθούσε από μικρή να με κάνει δυναμική. Νιώθω σαν να έπαιρνε κι εκείνη δύναμη από εμένα. Όταν ντρεπόμουν μου έλεγε πάντα όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει».

Και πρόσθεσε συγκινημένη:

«Η μαμά μου πάντα είναι περήφανη για μένα, ακόμα κι όταν τα κάνω σκατά. Οι μαμάδες πρέπει να είναι περήφανες για τα παιδιά τους. Είμαι σίγουρη ότι χαίρεται πολύ που με βλέπει με τον Πάρη από ψηλά. Μακάρι να τον έπαιρνε αγκαλίτσα, γιατί είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει αλλά μακάρι να τον είχε αγκαλιά και να την είχαμε κοντά μας».

https://www.instagram.com/p/Cc3JyhrIRsP/

Η ζωή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

Λίγο αργότερα η influencer δε δίστασε να αναφερθεί στη σεξουαλική της ζωή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς και στην απόφασή τους να κάνουν «couple therapy».

Σε ερώτηση του Fipster για το εάν τσακώνεται με τον σύντροφό της η 30χρονη παραδέχθηκε πως έχουν μαλώσει αρκετές φορές εξηγώντας: «Εννοείται ότι έχω τσακωθεί με τον Δημήτρη, νομίζω όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, είναι υγιές. Έχω πει ότι φεύγω, έχω φτιάξει την βαλίτσα, αλλά έμεινα. Ρίχνω και εγώ τα μούτρα μου, αν έχω κάνει πατάτα».

Όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή τους μετά τον ερχομό του Πάρη η 30χρονη παραδέχθηκε: «Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Το μωρό μέχρι και σήμερα ξυπνάει ανά δύο ώρες για να πιει γάλα. Αυτό με κάνει κουρασμένη. Τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω πράγματα, οπότε είμαστε και οι δύο τόσο κομμάτια που απλά το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε. Είναι δύσκολο για ένα ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός μωρού. Μετά τη γέννηση του Πάρη, νιώθω ότι είμαστε και οι δύο πολύ γονείς. Δεν είμαστε πολύ γκόμενοι, πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy. Αν το κάναμε πιο συστηματικά θα βοηθούσε, ούτε για αυτό έχουμε πολύ χρόνο».

https://www.instagram.com/p/Cxlbm-5oOWi/

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Fipster.

Πηγή κεντρικής: fipsterr