Στα πρώτα posts μετά το γάμο η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε με λατρεία για τους άντρες της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στα πρώτα posts μετά το γάμο η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε με λατρεία για τους άντρες της ζωής της
NDP photo agency

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Τα τρυφερά λόγια της ηθοποιού και οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο.

Τον ωραιότερο τρόπο για να αποχαιρετήσουν το 2023 βρήκαν η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής, οι οποίοι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου- Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Η ηθοποιός-χορεύτρια επέλεξε ένα υπέροχο, βικτωριανό νυφικό που αντικατόπτριζε πλήρως την ιδιαίτερη αισθητική της και έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ στο πλευρό του γαμπρού και του 16χρονου γιου τους, Πέτρου Κουρή.

Το παρών στη σημαντική αυτή στιγμή του ζευγαριού έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής, αρκετοί συνεργάτες και φίλοι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για τον σύζυγο και τον γιο της

Λίγα μόλις 24ωρα μετά το γάμο, η Έλενα Τοπαλίδου έγραψε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στο Instagram θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματα που βίωσε δίπλα στον σύζυγό της, Νίκο Κουρή τις προηγούμενες ημέρες.

«Γίνεται σιγά σιγά η πιο ωραία ανάμνηση… Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ. Και πάλι καλοκαίρι!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Έλενα Τοπαλίδου.

Ακολούθησε μια ακόμα αφιέρωση, αυτή τη φορά προς τον μονάκριβο γιο της, Πέτρο, ο οποίος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη νύφη στο γαμπρό.

topalidou1.png

«Πόσο gentleman...Πλάσμα μας υπέροχο», έγραψε χαρακτηριστικά η 48χρονη.

Το ανατρεπτικό μπλε φόρεμα της Τοπαλίδου στην δεξίωση του γάμου της με τον Κουρή & η ευχή της Καρύδη

Η Έλενα Τοπαλίδου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το γάμο στο περιοδικό GLOW και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κοινή ζωή με τον Νίκο Κουρή, την πορεία της στον χορό και το θέατρο αλλά και στον μονάκριβο γιο της, Πέτρο.

https://www.instagram.com/p/C04SO-2or9i/

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Μαρία Αραμπατζίδου για τους άντρες της ζωής της η 48χρονη ανέφερε: «Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει».

Πηγή κεντρικής: ndp