Το ανατρεπτικό μπλε φόρεμα της Τοπαλίδου στην δεξίωση του γάμου της με τον Κουρή & η ευχή της Καρύδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ανατρεπτικό μπλε φόρεμα της Τοπαλίδου στην δεξίωση του γάμου της με τον Κουρή & η ευχή της Καρύδη

Η έκπληξη που έκανε η Έλενα Τοπαλίδου στον Νίκο Κουρή για τον γάμο τους χορεύοντας τανγκό με τον 16χρονο γιο τους εντυπωσίασε όχι μόνο τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της 12ης Δεκεμβρίου, ύστερα από 18 χρόνια που είναι ζευγάρι και με τον 16χρονο γιο τους να παρακολουθεί χαρούμενος το μυστήριο. Μάλιστα, ο Πέτρος ήταν αυτός που παρέδωσε τη μαμά του ως νύφη στον γαμπρό Νίκο Κουρή.

6dd8560e-20231212172939_6Z3A6068.jpg

Το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο και οι αγκαλιές και το παθιασμένο φιλί τους κατά την έξοδό τους από την εκκλησία μαρτυρούσε πως ο έρωτάς τους τόσα χρόνια μετά είναι ακόμα το ίδιο δυνατός.

Η έκπληξη της Τοπαλίδου στον Νίκο Κουρή

Το ίδιο γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε και στην δεξίωση που ακολούθησε μετά τον γάμο με το ζευγάρι να μην σταματάει να χορεύει, αφιερώνοντας διάφορα τραγούδια ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, όπως θα δεις και στο βίντεο η Έλενα Τοπαλίδου δεν συνέχισε να φοράει το νυφικό της, αλλά επέλεξε ένα μπλε slip dress, το οποίο αναδείκνυε τη θηλυκότητά της και την έκανε να χορεύει ακόμα πιο άνετα με τον Νίκο Κουρή. Βέβαια, η ίδια μαζί με τον γιο της του είχαν και μια έκπληξη - όπως και στους καλεσμένους - χορεύοντας τανγκό. Η Έλενα Τοπαλίδου άλλωστε, πριν την υποκριτική είναι χορεύτρια και χορογράφος και μπορεί να ασχολείται κυρίως με τον κλασσικό χορό και το μπαλέτο, όμως όπως θα δεις και από το βίντεο είναι το ίδιο εξαιρετική και στο τανγκό.

Φυσικά τα μάτια κι ο τρόπος που κοιτούσε ο Νίκος Κουρής τη γυναίκα της ζωής του και τον γιο τους, ο οποίος γίνεται σιγά σιγά ολόκληρος άντρας, να χορεύουν ήταν το πιο συγκινητικό.

Η πιο ωραία ευχή ήρθε από την Σμαράγδα Καρύδη

Από τον γάμο του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη φιλία, πρωταγωνιστώντας στη σειρά IQ 160 - τον 2ο κύκλο της οποίας θα δούμε με τη νέα σεζόν - αλλά έχοντας συνεργαστεί και στο θέατρο.

«Να είστε πάντα έτσι ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, σε όλα μαζί. Να νικιέται ο φόβος και να κερδίζει η αγάπη. Είστε φανταστικά άτομα. Σας αγαπώ. Και τον Πέτρο» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός δημοσιεύοντας κι ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την δεξίωση.

406982817_594939939431501_4524083227273462343_n.jpg

Η απόφαση να κάνουν θρησκευτικό γάμο

Όταν ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα πως θα παντρευτούν στην εκκλησία με την Έλενα Τοπαλίδου, πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν μιας και το ζευγάρι είναι 18 χρόνια μαζί. Ο ίδιος εξήγησε την απόφασή τους λέγοντας: «Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε. Όταν κάτι δοκιμαστεί και περάσει από πάρα πολλά πράγματα, έρχεται μια στιγμή που όλα τα πράγματα, μεταξύ αυτών και ο γάμος, έχουν μια άλλη σημασία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό, που θα γίνει τώρα».

Στη συνέχεια είχε αναφερθεί, ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην αντίδραση του γιου τους στο άκουσμα πως οι γονείς του αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λέγοντας πως εκείνος χάρηκε πάρα πολύ γι' αυτήν τους την απόφαση.

«Καταλάβαμε ότι αυτό για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Πήρε τέτοια χαρά, που κι ίδιος δεν το ήξερε νομίζω και αυτό ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που θα είναι μαζί μας. Είναι φανταστικό το ότι είναι τώρα μεγάλος και θα το ζήσουμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

a736cda3-kouris-topalidou-petros.jpeg