Μελίνα Νικολαΐδη: Τα κοντά μαλλιά και η διάψευση του χωρισμού με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μελίνα Νικολαΐδη: Τα κοντά μαλλιά και η διάψευση του χωρισμού με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε από το Λονδίνο για να είναι δίπλα στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη μια πολύ σημαντική μέρα γι' αυτόν. Mαζί της και η Δέσποινα Βανδή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική και ο λόγος δεν ήταν μόνο το ότι διανύουμε την περίοδο των Χριστουγέννων κι επομένως έχουν σταματήσει τα μαθήματά στο πανεπιστήμιο αλλά και το γεγονός πως ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης γιόρταζε τα 4 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου του κι εκείνη ήθελε να είναι στο πλευρό του αυτή την πολύ σημαντική μέρα.

Το εντυπωσιακό look της Μελίνας και η φωτογραφία με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Όπως είδαμε λοιπόν, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, η ίδια βρέθηκε στο πάρτι που έκανε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου με τους συνεταίρους του για τα γενέθλια του γυμναστηρίου και μάλιστα ήταν πολύ εντυπωσιακή με το μαύρο maxi εφαρμοστό φόρεμα, τα wet κυματιστά - και λίγο πιο κοντά - μαλλιά και τα μαύρα αρβυλάκια της. Άλλωστε, όπως είδαμε από την πρόσκληση του πάρτι που είχε κάνει και η ίδια κοινοποίηση μέσα από τα social media της, το dress code του πάρτι «απαιτούσε» εμφανίσεις σε μαύρο ή σε χρυσό χρώμα με την Μελίνα να επιλέγει τελικά τη διαχρονική αξία του μαύρου για τη δική της εμφάνιση.

Όπως θα είδες και από τα παραπάνω στιγμιότυπα της βραδιάς, η Μελίνα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μάλιστα ήταν δίπλα στον αγαπημένο της όταν εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του έσβησαν την - επίσης μαύρη - τούρτα για τα 4 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου, κάτι που απέδειξε πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι πολύ σημαντική στη ζωή του personal coach και επιχειρηματία.

Το ίδιο καταλαβαίνει κανείς και από την κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι δυο τους παραμένουν πολύ ερωτευμένοι, παρά τις φήμες για κρίση στη σχέση τους - ακόμα και χωρισμό - που κυκλοφορούσαν το προηγούμενο διάστημα.

368028917_1037265474244736_2997838017277881485_n.jpg

Το παρών έδωσε πάντως και η Δέσποινα Βανδή στο πάρτι - επίσης πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο φόρεμά της - μιας και η σχέση της με τον σύντροφο της κόρης της είναι πολύ καλή. Επίσης, ήταν μια ευκαιρία για να περάσει και λίγο παραπάνω χρόνο με την Μελίνα, την οποία δεν είναι εύκολο να «χορτάσει» αφού σπουδάζει στο εξωτερικό.

367993755_860141975592326_5198891056754918449_n.jpg

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού;

Με την εμφάνισή της στο συγκεκριμένο πάρτι και δίπλα στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, η Μελίνα έβαλε μια για πάντα τέλος στις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Όλα άλλωστε, ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και πιο συγκεκριμένα την 27 Οκτωβρίου, όταν εκείνη βρέθηκε μόνη της στην πρεμιέρα της μαμάς της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται φέτος με τον Γιώργο Σαμπάνη.

melina4.jpg

Το γεγονός πως η Μελίνα είχε έρθει στην Ελλάδα σε ένα ταξίδι express για να είναι στο πλευρό της μαμάς της στην πρεμιέρα της για πολλούς ήταν η τέλεια ευκαιρία για να είναι μαζί με τον σύντροφό της, μιας και σε μια σχέση εξ αποστάσεως αυτό που σου λείπει είναι το να περνάς χρόνο με το άλλο σου μισό. Βέβαια, δεν σημαίνει πως κι ο σύντροφός σου πρέπει να είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, αφού έχει και δική του ζωή και υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και στην περίπτωση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη εκείνη τη μέρα, αφού οι δυο τους κάποιες μέρες μετά ταξίδεψαν με φίλους τους στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/Cy_04qVLVGa/

Το wet look της Μελίνας

To wet look της Μελίνας είναι ιδανικό να απογειώσει τα festive looks των ημερών. Το συγκριμένο χτένισμα είναι αρκετά δημοφιλή γιατί δεν απαιτείται η χρήση θερμαντικών εργαλείων, ενώ μπορεί να το κάνει η κάθε κοπέλα οποιοδήποτε μήκος μαλλιών έχει μόνη της σπίτι.

Για να το πετύχεις θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω steps:

1. σε στεγνά μαλλιά τοποθέτησε το προϊόν για styling από τις ρίζες έως τις άκρες. με μία χτένα/βούρτσα, χτένισε όλα τα μαλλιά είτε με φορά προς τα πίσω, δημιουργώντας ένα πιο άγριο look ή κάνοντας χωρίστρα στη μέση όπως της Μελίνας, δημιουργώντας ένα πιο girly αποτέλεσμα.

2. Πρόσθεσε ξανά από το προϊόν όπου χρειάζεται και για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να το κλειδώσεις με λίγη λακ. Προσοχή! Μην το παρακάνεις γιατί δεν θέλουμε τα μαλλιά να φαίνονται κοκάλινα, θέλουμε να δείχνουν φυσικά glossy.