Στο MadWalk 2023 την παράσταση τελικά «έκλεψε» η Δέσποινα Βανδή κι όχι ο Michele Morrone

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο MadWalk 2023 την παράσταση τελικά «έκλεψε» η Δέσποινα Βανδή κι όχι ο Michele Morrone

Στην προβολή του MadWalk 2023 μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν να δουν τον Ιταλό ηθοποιό Michele Morrone, όμως η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που αποθεώθηκε για την εμφάνισή της με την Celia Kritharioti.

To βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου, προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Mega, το MadWalk 2023, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 2Ο Νοεμβρίου. Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία μπορεί να αποφάσισε να μην κάνει κάτι τηλεοπτικά όσον αφορά την παρουσίαση φέτος - αφήνοντας και το Shopping Star που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια - ωστόσο δεν μπόρεσε να αντισταθεί, όπως είχε αναφέρει, στο μεγάλο αυτό event της μόδας και της μουσικής.

https://www.instagram.com/p/C062zuwo1NX/

Η Δέσποινα Βανδή έλαμψε για ακόμα μια φορά σε αντίθεση με τον Morrone

Έτσι, λοιπόν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με αγωνία περίμενε να δει την εμφάνιση του Michele Morrone, Ιταλού ηθοποιού - τραγουδιστή και μοντέλου, τελικά στο τέλος της βραδιάς δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την εμφάνισή του.

https://www.instagram.com/reel/C08E5aruGwc/

Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός - κατά κύριο λόγο - μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες του Netflix, «365 μέρες», είχε κάνει το γυναικείο κοινό - και όχι μόνο - να έχει οριακά «εμμονή» μαζί του.

Άλλωστε, το ότι έχει 16 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram του λέει πολλά. Παρ' όλα αυτά και όσον αφορά τις φωνητικές του ικανότητες η αλήθεια είναι πως δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τις απαιτήσεις του κοινού, το οποίο στα σχόλιά του στο Twitter/X στάθηκε περισσότερο στο πόσο εμφανίσιμος άντρας είναι παρά στο πόσο καλά τραγούδησε.

Αντ' αυτού η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή για λογαριασμό της Celia Kritharioti με την πρόσφατη επιτυχία της «Σ'αγαπάω και δεν πάω καλά», τράβηξε τα βλέμματα του κοινού, όχι μόνο εξαιτίας του υπέροχου, γεμάτο κρύσταλλα φορέματος της αλλά κι εξαιτίας της σκηνικής της παρουσίας.

https://www.instagram.com/reel/C07iDieLixW/

Έτσι, στα σχόλιά τους για ακόμη μια φορά οι χρήστες των social media την αποθέωσαν, παρακολουθώντας την να λικνίζεται ελεγειακά, πάνω σε ένα βάθρο σαν άλλη βασίλισσα.

Η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει κι ένα βίντεο στα social media της δείχνοντας όλο το backstage της εμφάνισής της, με τους fans της όπως θα είδες και πιο πάνω στα σχόλια για την εμφάνισή της να λένε πόσο τους αρέσει που είναι τόσο αληθινή.

https://www.instagram.com/reel/C04j_hSsXIR/

Κι η Μελίνα Νικολαΐδη, όμως σχολίασε ενθουσιασμένη την εμφάνιση της μαμά της γράφοντας «Άμα είσαι queen (σ.σ βασίλισσα)».

400323644_2398862670320383_7633714190910566649_n.jpg