Δέσποινα Βανδή -Μελίνα Νικολαΐδη: Με ολόμαυρο look μαμά και κόρη ήταν ίδιες head to toe!

Δέσποινα Βανδή -Μελίνα Νικολαΐδη: Με ολόμαυρο look μαμά και κόρη ήταν ίδιες head to toe!

Photo: NDP Photo Agency

Μελίνα και Δέσποινα έφθασαν ντυμένες  με total black στη μεγάλη επέτειο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Το ότι η Μελίνα Νικολαΐδη μοιάζει πολύ στη Δέσποινα Βανδή το ξέρουμε όλοι και το είχαμε διαπιστώσει πριν χρόνια, όταν είχαμε και κάποιες πρώτες δημόσιες εμφανίσεις από τη μικρή τότε κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη. Τώρα, όμως, η Μελίνα μεγάλωσε και είναι φοιτήτρια υποκριτικής στο Λονδίνο, ενώ η σχέση της με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό και οι fans δεν λένε να σταματήσουν να τους παρακολουθούν.

despoina_melina-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Εχθές, λοιπόν, ήταν μια πολύ σημαντική βραδιά για τον Αλέξανδρο και φυσικά η αγαπημένη του Μελίνα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του, αφού γιόρτασε μαζί με συνεταίρους και συναδέλφους τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου του. Εκεί βρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλεσμένοι και ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, που φαίνεται να διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον σύντροφο της κόρης της. Αυτό, όμως, που δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί είναι το ντύσιμο της Δέσποινας και της Μελίνας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και όλα αυτά τα κακόγουστα σχόλια που λαμβάνει συνεχώς η Δέσποινα μέσω των social media για τις on stage εμφανίσεις της. Εχθές ήταν και πάλι πανέμορφη και sexy και συνεχίζει να φοράει αυτό που της αρέσει. Για αυτό την αγαπάμε.

Γιορτινό look με πουλόβερ: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο ζεστό σύνολο με κόκκινο ζιβάγκο

Δέσποινα και Μελίνα: Το like mother like daughter σε άλλο επίπεδο.

Το ότι οι μαμάδες μας είναι το πρώτο μας style icon είναι γεγονός. Στην περίπτωση βέβαια της Μελίνας, οι δυο τους εμφανίζονται συχνά με παρόμοια looks και όλο το matching αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το dress code της βραδιάς όπως αποκαλύφθηκε στην πρόσκληση ήταν μαύρο και χρυσό, έτσι και οι δύο κυρίες επέλεξαν το total black για τη μεγάλη βραδιά, δημιουργώντας δύο ακριβώς ίδια σύνολα!

despoina_melina-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε τη Δέσποινα Βανδή με ένα maxi, ελαστικό φόρεμα με τιράντες τύπου spaghetti στο λαιμό και μεγάλο σκίσιμο από τη συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη. Συνδύασε το look με combat μποτάκια και ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους. Και τα αξεσουάρ της ήταν ιδιαίτερα minimal. Μαύρη, μικρή τσάντα και ένα ζευγάρι μεγάλοι κρίκοι.

despoina_melina-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

https://www.instagram.com/p/C0zpxs8LQ-4/

Η Μελίνα ακολούθησε το inspo της μαμάς Δέσποινας και την είδαμε με ένα στενό, μαύρο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, combat μποτάκια και μαύρο σακάκι, ενώ επίσης και εκείνη επέλεξε κρίκους και ένα απλό κολιέ σε χρυσή απόχρωση. Αυτό που ξεχωρίσαμε πάνω της είναι τα κοντά μαλλιά της σε μακρύ καρέ, τα οποία είχε κάνει σε ένα ιδιαίτερο και πολύ sexy wet look με μπούκλες.

despoina_melina-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency