Το «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου, το φινάλε στη Γη της ελιάς και η νέα ηθοποιός - μυστήριο

Κατερίνα Μπούσιου
Το «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου, το φινάλε στη Γη της ελιάς και η νέα ηθοποιός - μυστήριο

Πλάνα του τελευταίου επεισοδίου για αυτή τη χρονιά στη Γη της ελιάς που κλείνει με έναν χωρισμό και την υπόσχεση για έναν φλογερό έρωτα. 

Σα να είναι μία ακόμη Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης (όπως η σημερινή) θα κλείσει η χρονιά για τη Γη της ελιάς. Με ένα επεισόδιο αφιερωμένο σε ένα ζευγάρι, την ίδια στιγμή που ένα άλλο ζευγάρι οδηγείται σε δρόμους χωριστούς. Το 2023 κλείνει όμως και με ένα new entry, μία γυναίκα ηθοποιό που καλείται να αναλάβει μόνιμο ρόλο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της σειράς για το Mega.

Το επεισόδιο αφιερωμένο στον Στάθη και την Ιουλία

Τους γνωρίσαμε δυναμικούς, στην αρχή ασυμβίβαστους από δύο διαφορετικούς κόσμους, αλλά με μία αγάπη να τους ενώνει από τα νεανικά τους χρόνια. Θα δούμε πλέον στη Γη της ελιάς, τον Στάθη και την Ιουλία , να περνούν σε μία διαφορετική φάση της σχέσης τους. Πιο ώριμη, χωρίς εντάσεις, με λιγότερο εγωισμό. Αρχής γενομένης από το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CxyHAXtIMwu/

Η Ιουλία, κάποτε ψυχρή, τις περισσότερες φορές επίμονη, αλλά έχοντας ευαισθησία και καλοσύνη, θα δείξει έμπρακτα μπροστά σε όλους για πρώτη φορά, πως αυτός είναι ο άντρας που αγαπά, αυτός είναι ο πατέρας του μελλοντικού της παιδιού. Σε μία μουσική βραδιά στο καφενείο του Πότη, εκείνος θα της τραγουδήσει, εκείνη θα ανταποκριθεί και θα του χορέψει και όλοι πια θα καταλάβουν ότι, ναι, αυτοί οι δύο αξίζει να είναι μαζί. Με όποιον τρόπο, με όποια μορφή έχει πια η σχέση τους. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε και μερικά πλάνα από το βραδινό τους γύρισμα.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι έγκυος και μιλά με λατρεία για τον σύντροφο της και τα παιδιά του

Η ηθοποιός πολύ χαρούμενη αλλά και αρκετά συγκινημένη έκανε και ένα story για να ευχαριστήσει για τις εκατοντάδες ευχές που έχει δεχθεί, μόλις ανακοίνωσε την πραγματική της εγκυμοσύνη με συνέντευξή της. Παρακολουθώντας μάλιστα εκείνη τη στιγμή την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: «Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε. Βασικά ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας, τα διαβάζω όλα τα μηνύματα. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, αλλά θα το κάνω γιατί μου αρέσει να απαντώ. Σας ευχαριστώ για αυτή την αμέριστη αγάπη, τη νιώθω all the way και ανταποδίδω. Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας γλυκός και οικογενειακός. Με κάθε μορφής οικογένεια, ό,τι νιώθει ο καθένας ως οικογένεια. Να μην αισθάνεστε μόνοι, να νιώθετε αγάπη και να έχετε την υγεία σας. Αυτό θέλω να σας ευχηθώ».

Kαι ενώ στην περίπτωση της τηλεοπτικής Ιουλίας, επικρατεί η αγάπη, στην περίπτωση της τηλεοπτικής Βασιλικής, έρχεται το διαζύγιό της με τον Φίλιππο λόγω των αγεφύρωτων διαφορών και της συμπεριοφοράς της στο θέμα της Αριάδνης.

Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο για το αν αυτή η κατάσταση είνα τελεσίδικη. Μυστήριο όμως υπάρχει και με μία ανάρτηση που έχει κάνει η εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου. Αυτή τη φορά δε ζητά νέους ηθοποιούς για τη σειρά που θα αντικαταστήσει τη Γη της ελιάς τον επόμενο χειμώνα, αλλά μία νέα ηθοποιό και μάλιστα για μόνιμο ρόλο στη Γη της ελιάς προφανώς μέχρι την Ιούνιο. Το θέμα είναι όμως ποια θα αντικαταστήσει ή ποια ιστορία θα συμπληρώσει. Από ποιο παρελθόν έρχεται και τι σκοπούς έχει. Κάτι μας λέει ότι θα είναι για το καλό του Ορέστη.

https://www.instagram.com/p/C0yeG8doR5i/