Οι κοιλιακοί της Ραφαέλας Ψαρρού είναι εντυπωσιακοί και ο Γιώργος Καράβας είναι ο υπαίτιος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι κοιλιακοί της Ραφαέλας Ψαρρού είναι εντυπωσιακοί και ο Γιώργος Καράβας είναι ο υπαίτιος

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καράβας έχει βάλει το τρέξιμο στη ζωή του και έχει μυήσει και τη σύζυγο και τα παιδιά του στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί». 

Ο Γιώργος Καράβας, που γνωρίσαμε μέσα από την θέση του coach και του κριτή στο GNTM, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται πολύ ενεργά με το τρέξιμο παίρνοντας μάλιστα μέρος και σε αγώνες δρόμου.

Γιώργος Καράβας:Έτρεξε 42 χλμ στον Μαραθώνιο & στον τερματισμό τον περίμενε η πιο μεγάλη επιβράβευση

Μετά την επιτυχία του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, όπου κατάφερε να τερματίσει ολοκληρώνοντας και τα 42 χιλιόμετρα, με λιγότερο από ένα μήνα προπόνησης - όπως είχε αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο ίδιος - απ' ότι φαίνεται κατάλαβε πως αυτός ο τρόπος άθλησης τον εκφράζει απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CzjM2GMsrAC/

Οι #todiefor κοιλιακοί της Ραφαέλας Ψαρρού

Γι' αυτό λοιπόν, και ο ίδιος όχι μόνο συνεχίζει καθημερινά την προπόνηση αλλά έχει μυήσει σε αυτόν τον τρόπο άθλησης και την σύζυγό του, την Ραφαέλα Ψαρρού. Άλλωστε, οι δυο τους πήγαιναν μαζί για τρέξιμο κάθε πρωί σαν προετοιμασία για τον Μαραθώνιο στον οποίο θα έπαιρνε μέρος εκείνος, όπως είχαμε δει από αναρτήσεις που είχε κάνει και η ίδια στο δικό της προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CzdbkPHsVHU/

Πλέον, όμως έχει γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια και μάλιστα, όπως μπορείς να δεις κι από τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media της η Ραφαέλα Ψαρρού, η γυμναστική αυτή που κάνει με τον Γιώργο Καράβα έχει αποδώσει καρπούς, αφού οι κοιλιακοί της είναι πιο γραμμωμένοι από ποτέ. Η ίδια μάλιστα, φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτές τις fitness στιγμές, αφού έχει «επενδύσει» και στο ανάλογο αθλητικό styling.

Πέρα από τη σύζυγό του βέβαια, ο Γιώργος Καράβας φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τα δυο τους παιδιά, αφού ο 10χρονος Φίλιππος και η 8χρονη Καλλιόπη τον συνοδεύουν στους αγώνες δρόμου που συμμετέχει, ενώ κάθε φορά που εκείνος πλησιάζει τον τερματισμό κι οι δύο τρέχουν καταπάνω του για να ολοκληρώσουν τα τελευταία μέτρα μαζί του.

Κάπως έτσι, για πρώτη φορά σύσσωμη η οικογένεια Καράβα πήρε μέρος στο 9ο Run The Lake Vouliagmeni, που πραγματοποιήθηκε την 17η Δεκεμβρίου, αφού υπήρχαν διαδρομές τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, χαρίζοντάς μας τα πιο #familygoals στιγμιότυπα.